Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 27 maart tot 2 april 2023

Gepubliceerd op 27 maart 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 27 maart tot 2 april 2023

Een sexy week voor Weegschaal, een broodnodige mentale pauze voor Boogschutter... Wat zegt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 27 maart tot 2 april 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

De conjunctie van Mercurius en Jupiter op maandag is jouw moment om te beslissen wat je wilt en nodig hebt om je verbonden te voelen met je lichaam. De Venus-Uranus conjunctie van donderdag in je door Stier beheerste financiële zone inspireert je om een nieuwe aanpak te zoeken om geld te beheren. Financiële vrijheid staat momenteel hoog op je agenda, wees dus strategisch en maak slimme keuzes.taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De conjunctie Mercurius-Jupiter van maandag in je door Ram geregeerde afsluitingszone vraagt je om komaf te maken met een slechte gewoonte. De conjunctie Venus-Uranus van donderdag in jouw teken wil dat je openstaat voor romantische verrassingen. Jij bent een teken dat graag alles wil weten en plannen, maar probeer deze week vooral nieuwsgierig te zijn en open te staan voor nieuwe scenario's in de liefde.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De conjunctie Mercurius-Jupiter van maandag in je sociale zone wil dat je aandacht besteedt aan je energieniveau. Wie in je sociale cirkel geeft je energie en wie neemt er teveel? Donderdag is er de Venus-Uranus conjunctie in je afsluitingszone, wat je helpt om een patroon uit het verleden los te laten.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Om succes te oogsten moet je soms uit je schulp kruipen, Kreeft! De conjunctie tussen Mercurius en Jupiter van maandag in je door Ram geregeerde carrièrezone helpt je om wat meer te durven op professioneel vlak. De conjunctie Venus-Uranus van donderdag in je door Stier beheerste vriendschapszone zorgt ervoor dat je je vriendschappen met nieuwe ogen bekijkt. Wat haal je uit je relaties en op wie kan je het meest vertrouwen?

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De conjunctie Mercurius-Jupiter van maandag in je door Ram geregeerde wijsheidszone inspireert je om je gedrag fors aan te passen. Dorr de conjunctie Venus-Uranus van donderdag in je door Stier beheerste carrièrezone trek je betere professionele relaties aan. Zorg ervoor dat je die connecties voedt voor een succesvolle carrière.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De conjunctie Mercurius-Jupiter van maandag inspireert je om duidelijk en zonder omwegen te benoemen wat je voelt. De Venus-Uranus conjunctie van donderdag wil dat je focust op wat je kan bijleren van mensen die heel anders zijn dan jij. Laat je door hen inspireren om op een vlottere, meer behulpzame manier met elkaar om te gaan.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Mercurius-Jupiter conjunctie van maandag wil dat je je verlangen om begrepen te worden met evenveel passie inzet om anderen te leren begrijpen. De Venus-Uranus conjunctie van donderdag in je door Stier beheerste seksualiteitszone wil dat je experimenteert in de slaapkamer. Probeer nieuwe standjes, speeltjes of plaatsen uit... en kijk hoe dit kan leiden tot de beste intieme ervaring ooit!

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De conjunctie Mercurius-Jupiter van maandag in je welzijnszone inspireert je om op te merken hoe de kleine keuzes die je maakt tot grote verbeteringen kunnen leiden op vlak van welzijn en geluk. De Venus-Uranus conjunctie van donderdag in je door Stier beheerste romantische zone wil dat je je houding tegenover relaties verandert. Sta open voor nieuwe dingen en schuif je vooroordelen aan de kant, misschien bloeit daar wel iets moois uit...

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Ook niets doen vraagt soms moed, Boogschutter! De conjunctie Mercurius-Jupiter van maandag helpt je om de fysieke signalen te zien die erop wijzen dat je dringend moet rusten. Enkel zo kan je de beste versie van jezelf zijn én blijven. De Venus-Uranus conjunctie van donderdag in je door Stier beheerste welzijnssector wil dat je een nieuwe strategie uitprobeert om te mentaal en fysiek te herstellen.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Op maandag is er de Mercurius-Jupiter conjunctie die je doet inzien dat je je gevoelens soms moet uitspreken om ze zelf beter te kunnen begrijpen. De Venus-Uranus conjunctie van donderdag in je door Stier beheerste vertrouwenszone wil dat je beseft dat het moedig is om kwetsbaar te zijn.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Mercurius-Jupiter conjunctie van maandag in je door Ram beheerste communicatiezone helpt je om op een meer aandachtige manier te communiceren en te luisteren. De Venus-Uranus conjunctie van donderdag in je door Stier beheerste sociale zone wil dat je de mensen opzoekt waarbij je je het meest veilig en zelfzeker voelt.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Mercurius-Jupiter conjunctie van maandag in je door Ram geregeerde veiligheidszone wil dat je de innerlijke vrede nastreeft die alleen ontstaat wanneer je leeft volgens je persoonlijke waarden. De conjunctie Venus-Uranus van donderdag in je door Stier beheerste communicatiezone zorgt ervoor dat je mensen aantrekt waarmee je positieve en levensveranderende gesprekken kunt voeren.