M.A.C lanceert ‘dry shampoo’ voor je wimpers en het resultaat is geniaal

Gepubliceerd op 23 februari 2023 door Lore Ginneberge
M.A.C lanceert ‘dry shampoo’ voor je wimpers en het resultaat is geniaal M.A.C Cosmetics

Onder de categorie 'producten waarvan je niet wist dat je ze nodig had': M.A.C lanceert de Lash Dry Shampoo Mascara Refresher. Een droogshampoo voor je wimpers dus - dit is waarom het je leven zal veranderen.

Hoewel iedereen en z'n moeder minstens één mascara in huis heeft, is het mooi aanbrengen van deze basic niet zo simpel. 's ochtends zien je wimpers er dan wel fris en gelift uit, naarmate de uren voorbijglijden begint alles te zakken en vermoeid te ogen (same!). Een nieuw laagje aanbrengen, zou je denken, en daarmee is de boel gered. Ware het niet dat je wimpers daardoor zelfs met de beste mascara eindigen in brokken of - erger - spinnepoten.

De Lash Dry Shampoo Refresher

M.A.C zag dit probleem en bedacht een creatieve oplossing in de vorm van.... droogshampoo? Net als niet-zo-frisse lokken geeft het cosmeticamerk niet-zo-frisse wimpers een touch-up met een 'dry shampoo' die alles weer soepel op zijn plek houdt.

De Lash Dry Shampoo komt tegemoet aan de uitdagingen van onze drukke levens en heeft alle ingrediënten om een onmisbaar make-up icoon te worden: een universele must-have aantrekkingskracht (de meerderheid van de consumenten brengt gedurende de dag ten minste af en toe opnieuw mascara aan), het staat iedereen goed en heeft een onmiddellijke indrukwekkende wow-factor (de sensatie van vers aangebrachte mascara zonder vers aangebrachte mascara!).

Dry Shampoo Lash Refresher M.A.C
M.A.C Cosmetics

"Dit is echt het product waarvan ik niet wist dat ik het nodig had, maar waar ik nu niet meer zonder kan!" zegt Live Apelland, M-A-C Director of Senior Artists. "Wanneer ik op de set meerdere ooglooks creëer, is het ongelooflijk dat ik de mascara niet meer hoef te verwijderen tussen de looks door. Lash Dry Shampoo frist de wimpers perfect op - het kleine borsteltje pakt elk haartje om ze opnieuw te definiëren en te stimuleren. Ik hou er ook van om het alleen te gebruiken voor een meer natuurlijke, gedefinieerde wimperlook."

Opgefriste wimpers van wortel tot punt

Het belangrijkste ingrediënt, een polymeertechnologie, werkt om bestaande mascara te verzachten en te doen herleven, in synergie met een speciaal ontwikkelde Lash Teaser Brush die de wimpers zachtjes kamt en ontwart van wortel tot punt zonder te trekken. Let wel op: de formule werd ontwikkeld voor het opfrissen van gewone mascara's en werkt niet of minder goed op waterproof-varianten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M·A·C Cosmetics (@maccosmetics)

"Dit is een van die wonderproducten waarvan ik niet weet of ik het nog kan missen," concludeert Lewis Clarke, M.A.C Digital Training Manager. "Na een dag van vergaderingen en wrijven, doet dit mijn wimpers echt herleven, precies zoals droogshampoo zou doen voor plat, vermoeid haar. Laten we niet vergeten dat wimpers ook haar zijn, dus een droogshampoo voor je wimpers is volkomen logisch."

M.A.C Cosmetics Lash Dry Shampoo
Lash Dry Shampoo Mascara Refresher, M.A.C, €30

Shop hier

LEES OOK: ELLE test de 10 beste mascara's voor XXL wimpers