Sézane lanceert make-up voor een beautylook à la Française

Geüpdatet op 24 januari 2023 door Noemi Dell'Aira en Lore Ginneberge
Sézane lanceert make-up voor een beautylook à la Française

Als je dol was op de breisels en elegante basics van Sézane, zal je als een blok vallen voor de nieuwe make-up van het Franse merk.

Het Parijse merk onthult een allereerste beautycollectie vol essentials. Geheel volgens de Franse filosofie omvat de beautycollectie natuurlijke maar doeltreffende producten voor een moeiteloze make-uplook. Deze eerste lancering bestaat uit 5 must-haves om overal mee naartoe te nemen.

Sézane Beauty: natuurlijke, vegan make-up

Chique, tijdloos, natuurlijk... oftewel alles waar we van houden in onze dagelijkse beautyroutine. In haar LA BEAUTÉ-gamma onthult Sézane 5 essentiële producten voor een eenvoudige maar sprekende look. Deze make-upcollectie bestaat uit een lippenbalsem, een lippalet, een bruin oogpotlood, een mascara en een lippenstift.

Sézane beauty make-up
© Sézane

Deze mascara is gemaakt met een natuurlijke verzorgingsformule en verrijkt met een intens zwart pigment. Hij voedt de wimpers en draagt bij tot hun groei dankzij ricinusolie. Het borsteltje zorgt voor een nauwkeurige scheiding van de wimpers en een gelijkmatige applicatie.

© Sézane
© Sézane

Dit lippalet kleurt de lippen subtiel met lichte, smeltende texturen voor een ultra natuurlijke look. Extra tip: je kunt het ook op de wangen aanbrengen.

make-up beauty
© Sézane

Met zijn 100% natuurlijke en veganistische formule, de rijke chocoladekleur en matte afwerking biedt het oogpotlood een natuurlijke en intense look, en een langdurige fixatie.

© Sézane
© Sézane
lipstick sézane make-up beauty
© Sézane

De lippenbalsem past zich aan aan de PH van je lippen. Hij is gemaakt van meer dan 98% natuurlijke ingrediënten met karitéboter die de lippen voedt, hydrateert en beschermt.

De Sézane beautycollectie is binnenkort verkrijgbaar via de webshop. Stay tuned!