Hotspot: Sézane opent pop-up boetiek in Brussel

Gepubliceerd op 23 november 2022 door Lore Ginneberge
Hotspot: Sézane opent pop-up boetiek in Brussel Sézane

Na de opening van twee pop-ups in september in Amsterdam en San Francisco gaat de Sézane Tour verder met de opening van het eerste adres in Brussel.

Iedereen die op zoek is om een vleugje Parijse elegantie aan haar garderobe toe te voegen, zal in de zevende hemel zijn.

Sézane opent eindelijk een fysieke pop-up in de Belgische hoofdstad. Klanten vinden er de herfst-wintercollectie, de Essentials van het merk, de Personalisation Workshop voor geschenkideeën op maat, de herencollectie en vele andere verrassingen, exclusief ontworpen voor deze Belgische pop-up.

Sézane opening Brussel België winkel
Sézane

Sézane staat bekend om haar gebruik van kwaliteitsvolle materialen en haar zorg voor het milieu. Dit maakt het een merk dat zowel in de smaak valt bij liefhebbers van moeiteloos chique looks als duurzame mode. Het Franse label werd in 2013 opgericht door Morgane Sézalory en ontstond uit een voorliefde voor vintage en upcycling. Het groeide uit tot een volwaardig merk met sterke waarden vanaf het begin. Sézane heeft in de loop der jaren naam gemaakt in de competitieve wereld van de online mode met zijn verfijnde materialen en zorgvuldige afwerking. Elk stuk is dan ook gemaakt om lang mee te gaan.

Sézane opening Brussel België winkel
Sézane

Breng een bezoekje en voel de zachte en warme breisels, ontdek het rustgevende kleurenpalet van de boetiek, de vele prints, de perfecte snitten en unieke accessoires.

Adres: Naamsestraat 35, 1000 Brussel

Meer info via sezane.com

LEES OOK: Les Jumelles neemt Antwerpen over met grootse pop-up store