Wedstrijd: win een personaliseerbare it-bag van IKKS

Geüpdatet op 16 december 2022 door ELLE Partner

IKKS pakt uit met haar eerste personaliseerbare handtas, de 111. Neem deel aan onze wedstrijd en wie weet kies jij binnenkort de kleuren van jouw eigen unieke it-bag.

Eén handtas, drie onderdelen

Het idee achter de 111 is om volledig vrij, onafhankelijk en creatief te zijn. De handtas bestaat uit drie onderdelen, en is daardoor uniek in zijn soort: 1 tas, 1 clutch en 1 schouderband, geheel afneembaar en inwisselbaar. Dit creëert eindeloos veel mogelijkheden en zorgt ervoor dat iedereen de it-bag van zijn dromen vindt.

288 creatieve mogelijkheden

De 111-collectie omvat zes tassen, zes clutches en acht verschillende schouderbanden om te mixen en matchen naar stijl, voorkeur of mood. In totaal is dat goed voor maar liefst 288 (!) unieke combinaties. De 111 is met zijn kenmerkende visgraat-sluiting van roestvrij staal niet alleen functioneel, maar ook trendy. Je draagt hem op elk moment, zowel overdag als ‘s nachts. Handige vakken aan de binnenkant, een afneembare schouderband die cross body of als schoudertas gedragen kan worden: de 111 heeft alles bij de hand, en kan zelfs als clutch gebruikt worden voor een avondje uit.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met IKKS.

www.ikks.com/nl/

Lees ook: 

Cadeau shopping: deze luxueuze geschenkjes zijn verrassend betaalbaar

Sushi tijdens je eindejaarsfeestje? Ontdek de party schotels van Sushi Daily

Een stressloze kerst met iRobot