Neolith, de moderne badkamer opnieuw uitgevonden

Gepubliceerd op 28 november 2022 door ELLE Partner
Neolith, de moderne badkamer opnieuw uitgevonden ELLE x Neolith

Neolith houdt van unieke en multifunctionele badkamers en tovert je ruimte voor ontspanning en wellness om in een plek vol beleving en emoties, hoe klein of groot je badkamer ook is.

Kies voor de allernieuwste trends op het gebied van design, verlichting, materialen en technologie en creëer een sfeervolle ruimte voor lichaamsverzorging, relaxatie en rust.

touch.feel.live, veel meer dan een slogan

In het touch.feel.live-concept van Neolith vind je de doelstelling en het karakter van het merk terug. Esthetiek, veelzijdigheid en functionaliteit als pijlers om de mooiste projecten te realiseren. Geavanceerde materialen van de nieuwste generatie maken al je dromen waar, want met Neolith ontwerp en realiseer je harmonieuze badkamers die jarenlang perfect mooi blijven. Badkamers die vrijwel geen onderhoud vragen en eenvoudig schoon te maken zijn dankzij de unieke eigenschappen van een Neolith-oppervlak van gesinterde steen, een niet-poreus en extreem bestendig materiaal dat garant staat voor maximale hygiëne.

Zeg nee tegen slippertjes, zeg ja tegen trends

Dankzij de revolutionaire antislipbehandeling Neolith Slip-No-More zijn badkamers niet alleen mooi, maar ook veiliger. Wastafels, douchebakken en badkuipen passen voortaan perfect in elk interieur. Texturen, ontwerpen en kleuren creëren nieuwe trends in de ontwikkeling van badkamers en openen nieuwe mogelijkheden.

Neolith laat zich inspireren door marmer, steen, metaal en hout, in één kleur – van zuiver wit tot het diepste zwart – of met geaderde patronen en metallic effecten … De gesinterde steen van Neolith biedt oneindig veel mogelijkheden en creëert ruimtes die ontworpen zijn om echt in te leven en te gebruiken.

Voor een schone leefomgeving … en een schone planeet

Neolith is een revolutionair en 100% natuurlijk oppervlak. Het innovatieve merk gaat voor een nieuwe en nog duurzamere formule, want sommige modellen bevatten nu tot maar liefst 98% gerecycleerde grondstoffen.

Deze nieuwe formule is gecertificeerd door kwaliteitslabels en wordt geproduceerd in een ultraperformante omgeving.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Neolith.

www.neolith.com

Lees ook :
Proef (alcoholvrije) cocktails in de Martini World Of Aperitivo Shop in Antwerpen
Foodtrip door Puglia: alle tips voor een onvergetelijke reis
20 not-so-ugly kersttruien om door te dragen