Win een slimme Bespoke wasmachine van Samsung

Gepubliceerd op 9 november 2022 door ELLE Partner

Slim, stijlvol, Samsung. De nieuwe Bespoke wasmachine heeft het allemaal: energieklasse A, slimme bediening met AI Control en oog voor design.

Wasjes draaien in schoonheid

Duurzaam en doeltreffend

Voor dit toestel pakt Samsung uit met ultradoeltreffende wasprogramma's dankzij AI Ecobubble™. Dit zorgt voor bubbels die 24%* meer vuil verwijderen, zelfs op lage temperaturen. Hierdoor bespaar je 70%* energie en geniet je van een 45,5%** betere verzorging van de stof. Daarnaast detecteert het de stofsoort waarop het aantal bubbels, de wastijd, de temperatuur en de centrifugeersnelheid worden afgestemd.

De Bespoke wasmachine wast kleding grondig maar voorzichtig. AI Wash gebruikt geavanceerde sensoren om het gewicht en de zachtheid van de stof te detecteren en de mate van vervuiling doorheen de gehele wasbeurt op te volgen. Het water en wasmiddel worden hier op slimme wijze op afgestemd. Samsung wasmachines zijn uitgerust met een Digital Inverter-motor met 20 jaar garantie***. Voor stille, krachtige en langdurige prestaties****.

©Samsung

Oog voor design

Het stijlvolle, minimalistisch zwarte design zorgt ervoor dat de wasmachine opgaat in elk interieur. De standaardtrommel van 600 mm kan dankzij de SpaceMax-technologie tot 11 kg wasgoed aan, zodat je er ook grotere items als dekbedden in kwijt kunt. Het design van de wasmachine wordt tot in de details doorgetrokken, met de deur van gehard glas.

Twee keer sneller wassen

Energiezuinig, stijlvol, maar is hij ook snel? Dankzij de QuickDrive™ technologie wordt de wasduur tot 50%***** verkort zonder in te boeten aan wasprestaties. Bovendien combineert de unieke Q-Bubble™-technologie een dynamische trommelrotatie en extra watershots, om meer en krachtigere bubbels te creëren.

©Samsung

Gepersonaliseerde wasprogramma’s

Was zoals jij wil. Profiteer van gepersonaliseerde, efficiënte en handige wasprogramma's met de SmartThings App. De ‘Clothing Care’-functie analyseert je waspatronen en doet persoonlijke programma-aanbevelingen en geeft tips. Met ‘Energy’ kun je jouw energieverbruik op holistische wijze beheren. Dankzij ‘Home Care’ blijft de wasmachine in goede conditie.

Wil jij kans maken op een Bespoke wasmachine van Samsung? Beantwoord dan de wedstrijdvraag ! 

* Getest conform IEC 60456-2010 / lading van 4 kg / Super Eco Wash koud (Samsung WF80F5E5U4W) versus Katoen 40°C zonder Ecobubble™ (Samsung WF0702WKU). Individuele resultaten kunnen variëren.
** Gebaseerd op het Performance Lab Test rapport van Springboard Engineering waarbij EMPA-stroken werden gewassen in normaal opgelost wasmiddel en met Bubble-technologie zonder mechanische activiteit, getest op polyester. Individuele resultaten kunnen variëren.
*** Sinds mei 2022 is de garantie van 20 jaar op onderdelen alleen nog van toepassing op de inverter-motor.
**** De gemiddelde geluidsafname is 5dBA voor het wasprogramma en 3dBA voor het droogprogramma. De gegevens zijn gebaseerd op de Samsung WF80F5E5P4W (ERP-label, F500, 8 kg, 1400 rpm) met een Digital Inverter-motor en de Samsung WF1804WPC (Vistula, 8 kg, 1400 rpm) met een reguliere motor.
***** Getest met de Samsung WW8800M en vergeleken met Samsung WW8500K. Tijdsbesparing tot 50% op een katoen (40°C, halve lading) en eCotton-programma met wasprestatie binnen ± 2% en energiebesparing tot 20% op een katoen (40°C, halve lading) en Super Speed programma (40°C, 5kg lading) gebaseerd op bevindingen van Intertek. 

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Samsung.
www.samsung.com

 

LEES MEER:
Deze kleding draag je best in het vliegtuig op vakantie
Yvan's: juwelen en vakmanschap, van vader op dochter
Alle culinaire en culturele highlights in het achterland van Imperia in Ligurië