Hebben: Diptyque komt deze herfst met kaars die naar pompoen geurt

Gepubliceerd op 13 oktober 2023 door Lore Ginneberge
Hebben: Diptyque komt deze herfst met kaars die naar pompoen geurt Diptyque

Diptyque surft mee op de cozy vibe van de herfst met een geur geïnspireerd op ...pompoen! Deze limited edition geurkaars is er eentje voor alle pumpkin spice fans.

Pompoenen zijn niet alleen een favoriet in stoofschotels en soepen, dankzij de inmiddels iconische pumpkin spice latte zien we deze cozy melange van pompoen en warme kruiden nu overal, van koffies tot parfums. Het Franse parfumhuis Diptyque voegt daar haar eigen interpretatie op deze geur aan toe: een gourmand-parfum met kruidige tonen, geïnspireerd op de beroemde pompoentaart - een geliefd dessert in de VS en Canada. En dat alles werd gegoten in de kenmerkende, minimalistische kaarshouders waar deco-adepten zo van houden.

Citrouille-geurkaars, Diptyque pompoen kaars
Citrouille-geurkaars, Diptyque

Shop hier

"Het idee schoot wortel... in een zonnige tuin, voordat het werd overgeplant naar het herbarium van geuren in het Maison. Hier groeide het uit tot onze gelimiteerde Citrouille-kaars, even vluchtig als onverwacht. Pluk hem in de winkel en online op de Diptyque website van oktober tot eind november, maar wees er snel bij: bij de eerste vorst is hij weg, " aldus het parfumhuis. In België kan je de kaars scoren bij Senteurs d'Ailleurs in Brussel, een van de chicste beautyadressen van onze hoofdstad.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Diptyque (@diptyque)

Geen betere manier om een gezellige sfeer te creëren dan met een geurkaars, een dekentje en een ontspannende film!

LEES OOK: Alle geurkaarsen om je huis in kerststemming te brengen