Hebben: Christian Louboutin pakt uit met verleidelijke Lipstick Heels

Geüpdatet op 17 oktober 2022 door Marie Guerin en Lore Ginneberge Foto’s: Christian Louboutin
Hebben: Christian Louboutin pakt uit met verleidelijke Lipstick Heels

De rode zool was al iconisch, wacht tot je de nieuwe gouden hak ziet... Voor de nieuwe Lipstick Heel liet Christian Louboutin  zijn fantasie de vrije loop, met een juweel van een schoen als resultaat.

De vorm mag dan bekend zijn, deze verrassende nieuwigheid is hoogst ongebruikelijk: vanaf nu hebben de iconische schoenen van Christian Louboutin een nieuw, extravagant detail. *Add to cart*

Voor de Fall-Winter 2022 collectie onthult Christian Louboutin namelijk de Loubi Mystery-capsule in samenwerking met de Franse kunstenaar Yaz Bukey. Deze capsule onthult een totaal nieuwe 'Lipstick' hak met gouden afwerking. Deze vorm wordt daarmee een van de pijlers van het Maison, zowel letterlijk als figuurlijk, want het is een eerbetoon aan de Egyptische zuilen, een passie van de ontwerper.

 

Een gouden verleidingswapen

Een blik op de schoenen met rode zolen en je herkent meteen Louboutins iconische lipstickhuls die de schoen een sculpturale dimensie geeft. De modellen die deze speciale make-over kregen zijn onder meer de Lipchick Pump, de Lipbooty en de Lipqueen sandaaltjes. Zoveel redenen om zonder bijbedoelingen je beste avondkleding uit de kast te trekken: voor lippenstift en juwelen is het al gedaan.

Christian Louboutin Lipstick Heels hakken

 

Waar anderen dromen, zet Christian Louboutin fantasie om in werkelijkheid. Geïnspireerd door het kostbare gouden doosje van de Rouge Louboutin lipstick, belichaamt deze nieuwe juweelhak de uitzonderlijke savoir-faire van het Huis

Lipstick Heels hakken
Lipqueen, €895

Shop hier

louboutin boots laarsjes
Lipbooty, €1295

Shop hier

LEES OOK: De 7 populairste schoenen van het moment op een rij