Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 26 september tot 2 oktober

Gepubliceerd op 26 september 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 26 september tot 2 oktober

Het begin van Weegschaalseizoen en het einde van Mercurius in Retrograde... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor van 26 september tot 2 oktober 2022!

Ram: 19 maart tot 20 april

Mars en Jupiter vormen een stimulerend duo dat helpt om obstakels te overwinnen. De Maan-Venus conjunctie in Maagd van maandag helpt je om warmer en zachter te communiceren. Venus komt op donderdag in Weegschaal en zorgt voor chemie in de lucht. Mercurius Retrograde eindigt op zondag en zorgt dat je opnieuw een positieve routine vindt.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Mercurius, de planeet van de communicatie, zorgt voor een sterker inlevingsvermogen en Venus, de planeet van de liefde, zorgt voor harmonie. De Maan-Venus conjunctie van maandag in Maagd wil dat je je kwetsbaar opstelt om betekenisvolle relaties te cultiveren. Mercurius Retrograde eindigt op zondag en geeft je vertrouwen en moed.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Spreek je gevoelens uit, Tweelingen! De Maan-Venus conjunctie van maandag in Maagd helpt je bij het communiceren van je emoties. Venus komt donderdag in Weegschaal en trekt relaties aan die je helpen je zelfverzekerder en aantrekkelijker te voelen. Mercurius Retrograde eindigt op zondag en inspireert je om je emotionele intelligentie aan te scherpen.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Durf te spreken, Kreeft! De Maan-Venus conjunctie van maandag in Maagd maakt je ontvankelijk voor relaties en stimuleert je om extra aardig en attent te zijn tegen iedereen die het nodig heeft. Laat je echter niet overweldigen door de terugkerende zorgen van degenen die op je rekenen en voed je met de positieve energie.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Wie zal meer invloed hebben, de Zon of Jupiter? De eerste geeft kracht en energie, terwijl de tweede een snufje geluk toevoegt aan alles wat je doet. Venus komt donderdag in Weegschaal en zorgt ervoor dat je meer waarde gaat hechten aan goede communicatie in relaties. Mercurius Retrograde eindigt op zaterdag en zorgt voor meer financiële zekerheid.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Mercurius en Venus gaan door jouw teken en niemand zal blind zijn voor je charmes deze week. De Maan-Venus conjunctie van maandag stimuleert je om je wensen en verlangens kenbaar te maken, zodat anderen die kunnen helpen vervullen. Mercurius Retrograde eindigt op zondag, wat ervoor zorgt dat je opnieuw makkelijker oplossingen vindt voor problemen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Zon staat opnieuw in jouw teken en zorgt voor een nieuwe start en positieve energie. De Maan-Venus conjunctie van maandag in Maagd helpt je je houding te veranderen in relaties. Venus komt donderdag in jouw teken en trekt nieuwe, opwindende relatiemogelijkheden aan. Mercurius Retrograde eindigt op zondag en sluit een moeilijk hoofdstuk af zodat je vooruit kunt.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Maan-Venus conjunctie in Maagd van maandag moedigt je aan om de hand te reiken aan vrienden en familie. Venus komt op donderdag in Weegschaal en helpt je voorzichtig om patronen en mensen uit het verleden af te sluiten. Mercurius Retrograde eindigt op zondag en strijkt eventuele miscommunicaties met je vrienden glad.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De Maan-Venus conjunctie van maandag in Maagd wil dat je je gesteund voelt door en steun geeft aan je collega's. Venus komt op donderdag in Weegschaal en doet de grenzen tussen vriendschap en liefde vervagen. Mercurius Retrograde eindigt op zondag en maakt komaf met professionele conflicten, miscommunicatie en fouten.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Maan-Venus conjunctie in Maagd van maandag inspireert je om te leren uit je fouten en dit als een kans te zien om te groeien. Venus komt donderdag in Weegschaal en trekt een relatie aan die de kwaliteit van je job kan verbeteren. Mercurius Retrograde eindigt op zondag en helpt je om nieuwe strategieën in je leven toe te passen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

"Als ik zijn vleugels had geknipt, zou hij van mij zijn. Maar dan zou hij geen vogel meer zijn. En het was de vogel waar ik van hield", schreef de dichter Joxean Artze, een quote die je behoefte aan vrijheid vertaalt. De zon geeft je de zekerheid en energie om je vleugels uit te slaan. Dit weekend staat helemaal in het teken van intimiteit dankzij het einde van Mercurius Retrograde.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Maan-Venus conjunctie in Maagd van maandag helpt je om te leren van iemand die de dingen anders ziet dan jij. Venus komt donderdag in Weegschaal en trekt partners aan die extra plezier brengen. Mercurius Retrograde eindigt op zondag en geeft je je compromis- en onderhandelingsvaardigheden in relaties terug.