Ja, je kan er elegant uitzien in een trainingspak – hier is hoe

Geüpdatet op 22 maart 2023 door Noemi Dell'aira en Virginie Dupont
Ja, je kan er elegant uitzien in een trainingspak – hier is hoe Getty Images

Een trainingspak overdag? We vonden meer dan genoeg outfitinspiratie om je favo joggingbroek en sweater op een elegante manier te dragen

Het trainingspak is terug van weggeweest. Wij zijn dan ook lang niet de enigen die deze outfit aan elk moment van de dag proberen aan te passen. In de jaren 2000 zagen we RnB-artiesten in tracksuits rondparaderen en intussen is het een basisstuk in ieders garderobe. De jogging heeft de status van tijdloze outfit gekregen, tussen jeans en wit shirt in. Welke accessoires kunnen we dragen om ons trainingspak zo veelzijdig mogelijk te maken? Volg de gids!

Ton sur ton trainingspak

Wie zegt dat een trainingspak niet elegant kan zijn? Wij in elk geval niet! Met de juiste snit en de goede kleur, is het zo voor elkaar. Hoe ga je te werk? Kies voor een crèmekleurige total look en een broek die onderaan niet rond je enkels spant. Ga voor een mix van een chic bovenstuk met een joggingbroek. Voeg daar sneakers, laarsjes of pumps aan toe en je outfit is to die for.

XXL sweatpants

Dit is de ideale look om te reizen of gewoon boodschappen te doen. Zorg voor een paardenstaart of een laag knotje, een zonnebril en de bijhorende bad bitch attitude. Yup, dit is voortaan onze go-to.

Trainingspak met een trenchcoat of blazer

Je moet de deur uit. Je hebt geen zin om veel tijd aan je uiterlijk te besteden maar je wilt er toch goed uitzien? Kies dan voor een trainingspak met daarboven een blazer of een trenchcoat. Zo zie je er meteen een pak netter uit. Werk af met vlotte sneakers of met zware boots om de look helemaal af te maken.

 

Chill & chic

We houden van kleur. Zeker als die past bij het seizoen. Chic, maar zonder te overdrijven. Een jogger met een oversize shirt, da's gegarandeerd prijs!

Sexy sweatpants

We laten ons inspireren door celebs zoals Paris Hilton of Kim Kardashian. Zij begrepen al in de jaren 2000 hoeveel potentieel dit kledingstuk had. De must-try: een total look van velours. En om het net nog iets sexyer te maken, dragen we er een bustier onder.

Pastelkleurige jogging

Pastelkleuren zijn weer helemaal in! Is je dag lekker chill, zonder belangrijke afspraken? Kies dan voor een comfortabele outfit. Ga voor zachte kleuren en fijne accessoires zoals juwelen, een zonnebril, een handtasje en sneakers. Trouwens, we zijn helemaal weg van de sweat crop. Die kun je bovendien ook met een jeans dragen.

LEES OOK

Twijfeltrend: maakt deze dubieuze nineties look een comeback?

Terug van weggeweest: hoe draag je de tearaway jogging?

Deze trendy sportoutifts maken je workout compleet