Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 12 tot 18 september

Gepubliceerd op 12 september 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 12 tot 18 september

Venus in Maagd maakt er voor veel sterrenbeelden een romantische week van... Een Zon-Neptunus conjunctie van vrijdag luidt een weekend in van zelfzorg en spirituele ontdekking. Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 12 tot 18 september 2022!

Ram: 19 maart tot 20 april

"Het leven wordt pas draaglijk als je er poëzie, intensiteit, vreugde en liefde in brengt", schreef de filosoof Edgar Morin. Een mooie gedachte voor jou deze week, want met de aanwezigheid van de planeet van het geluk, Jupiter, kan het alleen maar de goede richting uitgaan. Vrijdag is er de Zon-Neptunus oppositie die je stimuleert om je lichaam en geest tot rust te brengen .

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Deze week bezorgt Venus, de planeet van de liefde, je een aura van verleiding die degenen die je pad kruisen niet onverschillig zal laten. De Zon-Neptunus oppositie van deze vrijdag helpt je om het belang van betekenisvolle connecties met vrienden te begrijpen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Laat je meevoeren op de golven van spontaniteit en probeer niet teveel te plannen, want vooral op professioneel gebied zijn de planeten in beweging. Ga op zoek naar nieuwigheden en aanvaard het onverwachte in plaats van vast te houden aan wat je kent.  De Zon-Neptunus conjunctie van deze vrijdag maakt je emoties leerzaam voor het bereiken van doelen.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Problemen op het werk? De ontmoeting van de Zon en Venus in Maagd helpt om de plooien glad te strijken en een betere verstandhouding te creëren. Durf op te komen voor jezelf en stel grenzen waar nodig. De Zon-Neptunus conjunctie van deze vrijdag inspireert je tot een verandering van gedachten.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Het is oké om iets niet te weten, Leeuw. Zie het leven als één grote leerrijke ervaring en wees niet te streng voor jezelf. Zolang je jezelf weet te motiveren, zal je je doelen bereiken met meer gemak dan je voor ogen hield. De Zon-Neptunus oppositie van deze vrijdag inspireert je om je te verbinden met je lichaam en je seksuele verlangens!

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

"Pluk de rozen van het leven", een metafoor van Pierre de Ronsard die de voortdurende aanwezigheid van de liefdesplaneet Venus in jouw teken weerspiegelt. Dus stel de momenten van plezier niet uit tot later en leef ten volle in het moment. Het weekend staat voor jou in het teken van begrip, dankzij de Zon-Neptunus oppositie van vrijdag.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De passage van Mercurius door jouw teken vergemakkelijkt communicatie en brengt een vleugje poëzie dat in contrast staat met de soms stroeve verhoudingen in sociale interacties. De Zon-Neptunus oppositie van deze vrijdag wil dat je een meer spirituele benadering probeert in ochtend- en avondroutines.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Deze week symboliseert het begin van een mentaliteitsverandering die nieuwe perspectieven opent. Of het nu gaat om relaties, werk of financiën, het is tijd om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Denk aan wat je wilt bereiken, wat je motiveert en je plezier geeft. Het is wanneer je wordt meegesleept door je diepste passies dat je het meeste zal bereiken.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Kijk zo ver mogelijk vooruit en laat oude ideeën los die je afremmen of je keuzes in de weg staan. Doe een stapje terug en neem zelfs afstand van mensen die niet meer in jouw realiteit passen. Trek eropuit, begin aan iets nieuws, indien mogelijk op een gebied dat je al lang aantrekt en waar je nooit de tijd voor hebt genomen.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Deze week is er een samenkomst van mooie planeten in jouw teken, waardoor je je beter voelt bij je geliefden en je geduldiger en uiteindelijk toleranter zal zijn. Je zal merken dat je je minder ergert aan de inconsequenties van sommige mensen of aan de vage, onbereikbare verlangens van iedereen die niet met beide voeten op de grond staat. De Zon-Neptunus oppositie van vrijdag helpt je nieuwe wijsheid toe te passen voor grote veranderingen!

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Gebruik je woorden zorgvuldig, Waterman. De aanwezigheid van de planeet van de communicatie in jouw luchtteken zorgt voor een frisse wind op sociaal en relationeel gebied. Mercurius bevordert daarnaast ook positieve ontmoetingen en teamspirit. Op vrijdag is er de Zon-Neptunus oppositie die wil dat je meer aandacht schenkt aan je lichaam en geest.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Wacht tot de tweede helft van de week om je ideeën, wensen en projecten aan te kondigen. De Volle Maan van afgelopen weekend in jouw teken laat zich nog even voelen, laat je dus niet meeslepen door tijdelijke ergernissen. De Zon-Neptunus oppositie van vrijdag helpt je de betekenis te ervaren van tegengestelden die elkaar aantrekken in relaties.