Rebel & the Gypsea: hippe hoeden van Belgische makelij

Geüpdatet op 13 juli 2022 door ELLE Partner
Rebel & the Gypsea: hippe hoeden van Belgische makelij

Het Belgische hoedenmerk Rebel & the Gypsea ontstond uit een impulsief idee van twee beste vriendinnen die samen een modelabel wilden starten. Dat idee groeide al snel uit tot een webshop met een uitgebreide collectie handgemaakte hoeden en kleurrijke hoedenbanden.

Bij Rebel & the Gypsea shop je minimalistische, tijdloze hoeden uit allerlei stoffen: van wol tot stro en zelfs vegan materialen. Dankzij de kleurrijke hoedenbanden die je apart aanschaft, ontwerp je zelf de hoed van je dromen. Zo match je je hoed elke dag opnieuw met je mood en je outfit.

Krijg nu 10% korting met de code ELLE10 (geldig tot 17/07). 

Kaat & Lauren
Kaat & Lauren

Hoeden voor digital nomads

Lauren Degryse en Kaat Coninx, de oprichters van het merk, halen hun inspiratie voornamelijk uit de planeet: "We willen inspelen op de huidige trends met een rebels en gypsy tintje. Onze hoeden zijn ontworpen voor de digital nomad die niet verloren is maar zelfverzekerd in het moment leeft."

De gevarieerde collectie hoeden van hoge kwaliteit bevat voor ieder wat wils. "We proberen de markt te voorzien van een uitgebreid en kleurrijk assortiment van handgemaakte hoeden met iconische hoedenbanden in allerlei stoffen."

Multi-inzetbare hoeden

Comfortabel en functioneel, stijlvol en easygoing maar bovenal multi-inzetbaar. De hoeden van Rebel & the Gypsea passen zich zonder problemen aan aan hun omgeving, van de stad tot het strand. Draag overdag een bucket hat tijdens een avontuurlijke trektocht door de bergen of tijdens een zwoele zwembaddag en strijk ‘s avonds neer op een zonnig terras met een fedora inclusief zomerse hoedenband met schelpjes.

Tenslotte beschikken alle hoeden van Rebel & the Gypsea binnenin over een verstelbare band waardoor je de pasvorm kan aanpassen aan je hoofd. Zo zijn de hoeden standaard maat 56-58 (dit komt overeen met een maat M/L) maar dankzij de binnenste verstelbare band kunnen ze worden versteld naar een maat 51-54 (of XS/S).

Hoed en dame - Rebel & the Gypsea
©Rebel & the Gypsea

Krijg nu 10% korting met de code ELLE10 (geldig tot 17/07). 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Rebel & the Gypsea . 

www.rebelandthegypsea.com

LEES OOK: 

Deze bestemming verdient een plaatsje op je bucket list 

Getest & goedgekeurd: de nieuwe Dyson Airwarp Multistyler

Dit zijn officieel de 5 beste plekken voor een citytrip in Europa