Wedstrijd: win een ‘ApeRhône’ wijnproeverij in Gare Maritime

Geüpdatet op 29 juni 2022 door ELLE Partner

In Gare Maritime proef je van karaktervolle Rhône-wijnen vergezeld van gastronomische gerechten tijdens het afterwork event  ‘ApeRhône’. Zin om deel te nemen aan de laatste sessie? Waag je kans of schrijf je in via de website.

Over de 'ApeRhône' afterworks in Gare Maritime

Wijnliefhebbers kunnen nog tot 6 juli hun hart ophalen tijdens de ‘ApeRhônes’ middenin de nieuwste foodmarket in Brussel,  Gare Maritime. Zowel amateurs als gevorderde oenofielen kunnen er terecht voor tips & tricks en - uiteraard - heerlijke proevertjes. De sessie op woensdag 6 juli focust op  frisse witte en rosé wijnen.

Wat staat er nog meer op het programma? Van 18u tot 19u delen ‘vliegende’ sommeliers hun beste tips om picknicks, lunches of feesten op te fleuren. Sommeliers Vicky, Kristel, Anca, Lou, Salvator, Maxime en Stefanie maken deel uit van het ‘OnTheRhôneAgain’-team en delen hun oprechte, aanstekelijke enthousiasme tijdens enkele speeddate-sessies. Op hetzelfde moment kan je aan de bar Rhône-wijnen bestellen van zowel Franse als Belgische wijnboeren én smullen van de heerlijke gerechten van de verschillende eetstandjes die Gare Maritime rijk is. Een heerlijk moment om de week te doorbreken, bij te leren en momenten te delen.

Wedstrijd: win tickets voor de 'ApeRhône' wijnproeverij

Neem deel aan onze wedstrijd en wie weet verwelkomen we jou en je plus one binnenkort op een van de 'ApeRhône' afterworks! Waar moet je zijn? Food Market - Gare Maritime, Picardstraat 7, 1000 Brussel.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Côtes du Rhône.
www.cotesdurhone.com

LEES OOK:
Het exclusieve aperitivo met topcharcuterie: een terugblik
Agenda: wijn proeven in de leukste food market van Brussel
Restaurant Ciao in TheMerode Club is dé nieuwe Italiaanse hotspot in Brussel