Deze simpele broek is het geheim van stijlvolle vrouwen in de zomer

Geüpdatet op 7 juni 2024 door Lore Ginneberge
Deze simpele broek is het geheim van stijlvolle vrouwen in de zomer Launchmetrics spotlight

Elke modebewuste vrouw weet dat sommige kledingstukken je garderobe direct naar een hoger niveau tillen. Dit seizoen is het onmisbare item de witte jeans, een must-have die je look moeiteloos en toch onmiskenbaar chic maakt. Dit veelzijdige kledingstuk bewijst dat mode niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Laten we eerlijk zijn: witte jeans is een onderschat kledingstuk. Ze zijn immers net zo veelzijdig als andere klassieke denimstukken en toevallig ook een geweldige optie voor de lente en de zomer. Françaises en Italiaanse vrouwen hebben dit al langer door en worden zelden zonder rechte witte denim gespot wanneer de temperaturen stijgen. Akkoord, je moet wel íets voorzichtiger zijn met eten en drinken, maar dat neem je er graag bij, deze chique broek is het helemaal waard.

Ook grote modehuizen als Chanel, Schiaparelli en Missoni maakten voor hun SS24-collectie veel gebruik van witte broeken in allerlei verschillende uitvoeringen.

Vier manieren om een witte jeans te dragen

Wat maakt de witte jeans zo speciaal? Het geheim ligt in haar eenvoud en veelzijdigheid. Ga van casual naar chic met de juiste combinaties en slim geselecteerde accessoires. Of je nu een dagje in de stad doorbrengt of een avondje uitgaat, deze basic biedt het ultieme antwoord op elke outfitvraag.

Casual en cool

Voor een relaxte, dagelijkse look, combineer je witte jeans met een simpel t-shirt en sneakers. Voeg een oversized hemd toe voor een extra laagje stijl en comfort. Deze combinatie is perfect voor een dagje shoppen of een brunch met vrienden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door naomi anwer (@naomianwerr)

Business chic

Witte jeans zijn ook een fantastische keuze voor een stijlvolle, professionele outfit. Draag ze met een goed gesneden blazer of een cardigan voor een look die zowel krachtig als verfijnd is. Voeg een paar pumps en subtiele sieraden toe om de outfit af te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Yve (@anoukyve)

Avondglamour

Wil je een statement maken tijdens een avondje uit? Ga voor witte jeans met een matching top en elegante sandaaltjes. Voeg een paar opvallende oorbellen en een clutch toe, en je bent klaar om de show te stelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pau Dictado (@paudictado)

Bohemian vibes

Voor een meer ontspannen, bohemien look, combineer je witte jeans met een losse, geborduurde blouse en sandalen. Voeg een grote hoed en een paar speelse accessoires toe voor een outfit die perfect is voor een zomerse dag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katarina Krebs (@katarinakrebs)

Shop onze selectie witte broeken

En net als elke andere kleur denim, zijn witte jeans verkrijgbaar in zoveel stijlen! Wil je een meer casual look? Probeer dan een baggy of lage taille-silhouet. Wil je je ensemble opwaarderen? Een klassiek recht of skinny paar werkt geweldig met meer formele tops en trendy schoenen. Wat je vibe voor de dag ook is, witte broeken got your back!

1
Sézane
70's witte denim
SHOP HIER
2
Levi's
RIbcage witte jeans
SHOP HIER
Crèmekleurige stretch denim
3
Boss
Crèmekleurige stretch denim
SHOP HIER
4
Bellerose
Hoge taille broek
SHOP HIER
5
Uniqlo
Wijde jeans
SHOP HIER
6
Closed
Crèmekleurige relaxed jeans
SHOP HIER
7
The Odder Side
Jeans in gebroken wit
SHOP HIER