EERSTE EDITIE VAN DE ELLE GOLF CUP 2022 BY LOUIS WIMDER: SFEERVERSLAG

Geüpdatet op 18 augustus 2022 door ELLE Events
EERSTE EDITIE VAN DE ELLE GOLF CUP 2022 BY LOUIS WIMDER: SFEERVERSLAG

Sport, chic en plezier: op 30 mei combineert de eerste editie van de ELLE Golf Cup 2022 alles waar we van houden!

Op de prachtige green van de Royal Limburg Golf Club genoten de deelnemende golfers van een sportieve dag.
Op het programma stonden een warme sfeer, een dansmeditatie om tot rust te komen en een prijsuitreiking om de dag af te sluiten!

In deze mooie goodiebags zaten Louis Widmer huidverzorgingsproducten en een exemplaar van ELLE Belgium magazine. Louis Widmer is het enige dermocosmetische laboratorium dat uitsluitend in apotheken wordt verkocht, met apothekers, dermatologen en andere medische specialisten als enige ambassadeurs. Dit om zijn consumenten wetenschappelijke begeleiding van de hoogste kwaliteit te garanderen.

Om deze aangename dag af te sluiten, maakte een geleide meditatie door het ongelooflijke Elaisa Energetic Wellness Centre ons vrij en heroriënteerde ons op de essentie, gevolgd door een prachtige prijsuitreiking en de traditionele tombola!

Onze deelnemers werden verwend: Louis Widmer pakketten voor onze winnaars, prachtige Baobab kaarsen, tickets voor de fantastische Elaisa Energetic Wellness, een Pranarom diffuser, al 30 jaar pionier van de wetenschappelijke aromatherapie, met een ZEN essentiële olie, evenals hun massage kit met essentiële oliën voor na het sporten!

Pranarôm is uitgegroeid tot de onbetwiste expert in innoverende en natuurlijke oplossingen op basis van 100% zuivere en organische chemotypeerde essentiële oliën. De synergieën van PRANARÔM, onmisbare aanvullingen of vervangers van medische behandelingen, bieden u gerichte antwoorden in alle domeinen van de gezondheid, geschikt voor het hele gezin.

Wij helpen u graag bij het ontdekken of herontdekken van de producten van Louis Widmer en van alle geschenken die onze partners aanbieden.

Wilt u de unieke sfeer van deze groen-magische dag meemaken? Bekijk alle foto's!