Deze 7 stijlvolle bucket hats voeg je toe aan jouw zomergarderobe

Geüpdatet op 31 mei 2022 door Xana Ferreira Chicano
Deze 7 stijlvolle bucket hats voeg je toe aan jouw zomergarderobe Imaxtree

Bucket hats: nóg een trend uit de jaren 90 waar we tegenwoordig niet genoeg van kunnen krijgen.

Lees ook: de mooiste strandtassen voor deze zomer

Er zijn miljoenen (we schatten het zo) manieren om bucket hats te stylen. Of je je nu gaat voor een stoere look of gewoon een keer geen zin hebt om je haar te wassen, er is voor ieder wat wils. Als je je afvraagt hoe je deze geliefde hoed kunt stylen, zoek dan niet verder.

bucket hat vissershoedje trend
Imaxtree

De bucket hats zijn terug en beter dan ooit. Het praktische hoedje is al enkele seizoenen een grote trend en is nu een musthave voor de lente en zomer. Vooral de designer bucket hat dient als statement accessoire bij merken als Gucci, Prada en Valentino. Hier zijn enkele van de beste (of in ieder geval de meest interessante) van het nieuwe seizoen.

 

1. Bucket hat van Mango

Wil je een stijlvolle en praktische hoed voor het zonnige weer? Dan is deze bucket hat van Mango perfect voor jou! De speelse paarse kleur zal iedere outfit naar een hoger niveau tillen. Draag het tijdens een stranddag met een paars cut-out badpak en oversized witte blouse.

Bucket-hats
Paarse bucket-hat, Mango, €15,99

SHOP HIER

2. Bucket-hat van Stand Studio

Houd je meer van donkere, edgy kleuren? Kies dan deze bucket hat van Stand Studio. Door het imitatieleer krijg de hoed een stoerder randje. Combineer met een oversized leren jack en zwarte jeans met wijde pijpen voor een biker look.

Bucket-hats
Bucket-hat van imitatieleer, Stand Studio, €39

SHOP HIER

vissershoedje buckethat
Imaxtree

3. Bucket-hat van Bershka

Tie-dye is dé print trend van deze zomer. Hoe leuk is het dan ook dat deze bucket hat deze opvallende print heeft?! Combineer het met items in dezelfde tinten oranje en/of blauw voor een stijlvolle look.

Bucket-hats
Tie-dye bucket-hat, Bershka, €15,99

SHOP HIER

4. Bucket hat van Mango

Voor het warme weer is crochet perfect. Deze bucket hat van Mango is daarom de perfecte optie voor een zomerse dag. Combineer met een roze bloemenjurk and you are ready to go.

Bucket-hats
Crochet bucket-hat, Mango, €29,99

SHOP HIER

5. Bucket hat van Stradivarius

Deze omkeerbare bucket hat van Stradivarius kun je zowel bij een denim - als bij een tie-dye look dragen. Dit vissershoedje is namelijk ook binnenstebuiten te dragen.

Bucket hat
Denim bucket-hat, Stradivarius, €17,99

SHOP HIER

buckethat vissershoed trend
Imaxtree

6. Bucket hat van Prada

Deze van Prada is gericht op nineties nostalgie en is een actuele streetstyle hit geworden. De hoed heeft het iconische Prada-logo in het midden staan. Een perfect item om in te investeren.

Bucket-hats
Nylon bucket-hat, Prada, €480

SHOP HIER

7. Bucket hat van Jacquemus

De 'Le bob Picchu' vissershoed van Jacquemus is gemaakt van een katoenmix in een kaki tint. Het model heeft een trapsgewijze rand en het logo van het label is in cursieve tekst geborduurd. Het perfecte hoedje voor deze zomer!

Bucket hat
Bucket-hat, Jacquemus, €100

SHOP HIER