De mooiste strandtassen voor deze zomer

Geüpdatet op 31 mei 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
De mooiste strandtassen voor deze zomer Launchmetrics Spotlight

Ga de zomer tegemoet met de mooiste strandtassen van het seizoen. De ideale strandtas is zowel stijlvol als praktisch, perfect voor op een verre reis of een uitstapje naar de Belgische kust.

Ter voorbereiding op je welverdiende vakantie of een dagje naar de zee kan je alvast een strandtas uitkiezen. Je moet hem zelfs niet in je kast laten liggen tot het zover is. De strandtassen zijn veel te leuk om alleen aan de kust of op vakantie te gebruiken. Dus vul ze op met je laptop en agenda, totdat die plaats moeten maken voor zonnecrème en handdoeken.

Strandtassen met een statement

Dit seizoen staat in teken van opvallende strandtassen. Zo springt de nieuwste strandtas van Delvaux eruit door het gebruik van kattenwilg. De strandtas van Isabel Marant is dan weer opvallend door zijn grootte. En de tote bags van Label K vallen op door de statements die vrouwen die voor hun dromen strijden in de kijker zetten. Wij sommen onze favoriete strandtassen op.

Shop onze selectie strandtassen

1. Pin mini bucket osier van Delvaux

Wil je een unieke strandtas? Dan is de Pin mini bucket van Delvaux iets voor jou. Deze bijzondere tas is gemaakt van kattenwilg en leder en de bruine tinten zorgen ervoor dat de tas bij elke outfit past. Bovendien kan de bucket bag tegen een stootje, waardoor spelende kinderen geen gevaar vormen.

Strandtas Delvaux
Pin mini bucket osier, Delvaux

Shop hier

2. Raffiastrandtas van Seafolly

Een beige tas, saai? Think again. Dankzij de verschillende kleurtinten en patronen kan je blijven kijken naar de strandtas van Seafolly. Het unieke ontwerp tilt elke outfit tot een hoger niveau.

Strandtas Seafolly
Shopper van raffia, Seafolly

Shop hier

3. Warden shopper van Isabel Marant

Kan een tas ooit te groot zijn? Volgens Isabel Marant niet. Deze grote strandtas is ideaal voor een daguitstap naar zee. Zonnecrème, waterflessen, handdoeken... je kan er je hele huishouden in kwijt. De fleurige kleuren geven je outfit bovendien de perfecte summer touch.

Strandtas Isabel Marant
Warden shopper, Isabel Marant

Shop hier

4. Tote bag van Label K

A bag with a message, dat is de tote bag van Label K. Het Belgische juwelenmerk heeft een strandtas gemaakt uit gerecycleerd katoen. De stoffen zak bevat een een impactvolle en positieve boodschap om moeders of vrouwen die voor hun dromen strijden in de kijker te zetten. 

Strandtas Label K
Tote bag, Label K

Shop hier

5. Isabelle bucket bag van Charlotte Beaude

De strandtas van Charlotte Beaude is de ideale accessoire voor een extra verfijnde look. De lichte kleur past perfect bij elke zomerse outfit. Geen fan van grote tassen? De Isabelle bucket bag is ook verkrijgbaar in een kleiner formaat.

Strandtas Charlotte Beaude
Grand Isabelle Bucket bag, Charlotte Beaude

Shop hier

6. Raffiashopper van Prada

Less is more. Deze minimalistische strandtas valt op door zijn felle kleur. Perfect voor de zomer dus. Bonus: dankzij de gaten moet je na je uitstap geen uren spenderen aan zand verwijderen uit je tas.

Strandtas Prada
Shopper van raffia, Prada

Shop hier

7. Strandtas van MaxMara

MaxMara geeft een twist aan de klassieke strandtas. De zwarte patronen geven de tas een moderne look. Combineer de strandtas met een kleurrijke outfit voor een zomers resultaat.

Strandtas MaxMara
Shopper, MaxMara

Shop hier

8. Shopper van L.K. Bennett

Niet bang voor een gedurfde look? Dan is de strandtas van L.K. Bennet iets voor jou. De groene kleur is helemaal aan de hand dit seizoen en laat je opvallen tussen de andere badgasten.

Strandtas LK Bennett
Wendy shopper, L.K. Bennett

Shop hier