Louis Vuitton pakt uit met exclusieve handtas OnTheGo Knokke

Gepubliceerd op 16 mei 2022 door Lore Ginneberge
Louis Vuitton pakt uit met exclusieve handtas OnTheGo Knokke © Marie Wynants voor Louis Vuitton

In de zomerse pop-in in de Louis Vuitton-boetiek van Knokke scoor je de exclusieve OnTheGo tas, speciaal gemaakt voor Knokke.

In de pop-in bij Louis Vuitton in Knokke-Heist spot je de nieuwe 'Spring in the City'-collectie met kleurrijke stuks, levendige monogramprints en tassen in regenboogtinten. Je vindt er slippers, zonnebrillen en luchtige jurken, oftewel een totale look voor verblijf aan de kust.

louis vuitton knokke
© Louis Vuitton

Maar het pronkstuk is elke zomer weer de limited edition OnTheGo GM tote bag 'Knokke', die exclusief wordt verkocht bij de boetiek in de Belgische badstad. De handtas is gemaakt van witte jacquardstof met de nieuwe LV Circle-handtekening en de iconische Belgische resortbestemming. Het technische weefwerk onthult het iconische Monogram-motief in miniatuur en ton-sur-ton. De zijkanten van de tas zijn versierd met een tweede miniatuur Monogram-motief, maar gekleurd en gemaakt met behulp van een tuffetage-techniek.

louis vuitton knokke
© Marie Wynants voor Louis Vuitton

Het modehuis pakt elk jaar uit met limited edition-tassen voor slechts zestien Resort-boetieks in Europa - waaronder Knokke, Capri en Mykonos. Deze OnTheGo bags worden exclusief verkocht in de stad in kwestie. Meer info via de Louis Vuitton-website.

LEES OOK: