Louis Vuitton pakt uit met een nieuwe editie van de Knokke bag

Geüpdatet op 9 mei 2023 door Lotte Gillis en Lore Ginneberge Foto’s: Louis Vuitton
Louis Vuitton pakt uit met een nieuwe editie van de Knokke bag

Louis Vuitton onthult naar jaarlijkse traditie de nieuwe versie van de Louis Vuitton Neverfull die speciaal gemaakt is voor Knokke.

Het is elke keer in spanning afwachten hoe de nieuwe, exclusieve Knokke tas van Louis Vuitton er dit jaar zal uitzien. Maar aan dat wachten komt nu eindelijk een eind want zopas onthulde Louis Vuitton de nieuwe Knokke Neverfull tas en die ziet er verrassend zomers uit. Er is zelfs aan een bijpassende pareo en waaier gedacht.

De handtas is geïnspireerd op het familiehuis van Louis Vuitton in Asnières, de straten van Lissabon en zonnige stranden. Op de tas zelf staan -hoe kan het ook anders- de iconische Louis Vuitton bloemen. De hengsels, randen, handvaten en voering is voorzien van een patroon dat werd geïnspireerd op de tegels van het huis in Asnières en traditionele, Portugese azulejo's. Tot slot staat boven het Louis Vuitton logo de naam van de Belgische badstad waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Het modehuis pakt elk jaar uit met limited edition tassen voor slechts zestien Resort-boetieks in Europa, waaronder Knokke, Capri en Mykonos. Deze Neverfull bags worden exclusief verkocht in de stad in kwestie.

Meer info via de Louis Vuitton-website.