HOFF presenteert METRO, de nieuwe underground sneakercollectie

Gepubliceerd op 6 mei 2022 door ELLE Partner
HOFF presenteert METRO, de nieuwe underground sneakercollectie

Geïnspireerd door de meest iconische plaatsen op de planeet, heeft het Spaanse schoenen- en prêt-à-portermerk HOFF nu een nieuwe lijn in zijn catalogus: de METRO-collectie. Deze minimalistische must-haves zijn comfortabel en duurzaam, iets wat de generatie Z en haar ouders niet zal ontgaan. We love!

Meer dan alleen een sneaker

Heb je nog niet gehoord van HOFF? Laat ons je dan kort kennismaken met dit merk dat nu al de harten (en voeten) van sneakerlovers verovert. Hoff werd opgericht in Spanje en stelt comfort en creativiteit voorop. Het team, dat gepassioneerd is door reizen en het ontdekken van nieuwe plaatsen, laat zich vooral inspireren door de coolste plekjes op deze planeet. Het merk valt ook op door zijn zolen met een verhaal, gezeefdrukt met landschappen, gebouwen en monumenten uit de hele wereld. Een mix van alles waar we het meest van houden: mode, kunst en avontuur

METRO: een nieuw urban model 

HOFF-sneakers staan bekend om hun leuke kleurencombinaties. De METRO-collectie bestaat uit 6 originele en sobere modellen voor dames en herenMet zijn basic retro en underground design is de nieuwe HOFF-sneaker geïnspireerd op de urbanistische wereld, en meer bepaald op de mythische metrostations, waaraan de modellen hun naam ontlenen. Retiro, Montparnasse, Chinatown of Termini zijn maar een paar voorbeelden. Maar wat de sneaker echt onderscheidt van andere collecties is de samenstelling van de zolen. Het is de eerste keer dat het merk gerecycleerde materialen gebruikt voor zijn creaties, wat wijst op de wil om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. "We doen er alles aan om een meer circulair en milieuvriendelijk merk te zijn. Daarom hebben we ons tot doel gesteld om binnen een paar jaar de b-certificering te behalen," zegt Fran Marchena, CEO van HOFF. 

De prijs van de METRO-schoen, gemaakt van leder en textiel, varieert naargelang de samenstelling: 125 euro voor modellen die de twee stoffen combineren en 135 euro voor die van 100% leder. 

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met HOFF. 

www.thehoffbrand.com/en-be

Lees ook:

Nieuwe maand, nieuwe Netflixseries om naar uit te kijken

Zo draag je deze zomer kleurrijke kostuums

Deze 7 Instagramaccounts moet je volgen als je gebeten bent door astrologie