Wedstrijd: win de Cooking van Cuisinart

Geüpdatet op 29 april 2022 door ELLE Partner

Moederdag is in aantocht! Hoe zou je het vinden om op die dag samen met het hele gezin te genieten van een heerlijke maaltijd? Waag je kans en win je Cooking, de nieuwe multicooker van het merk Cuisinart, waarmee je in een handomdraai makkelijk zelfgemaakte maaltijden voor het hele gezin op tafel zet.

Een zelfgemaakte maaltijd in een handomdraai

De Cooking is de nieuwe ideale keukenhulp om supermakkelijk een heerlijke maaltijd te bereiden. Deze multicooker is groot genoeg voor een familiemaaltijd of een etentje met gasten, maar tegelijk compact genoeg voor een eenpersoonsgerecht. De multicooker is snel klaar voor gebruik (in amper zes minuten) en heeft slechts één bedieningsknop, goed voor een instelbare temperatuur van 90 tot 220°C. Je kunt dus op hoge temperatuur aanbraden, bakken, grillen, sauteren, sudderen en stomen in een handomdraai, allemaal met precisie en aangepast aan elke bereidingsmethode.

Jouw droomhulp in de keuken

Het rooster en de binnenpan zijn voorzien van een antiaanbaklaag. Ze zijn uitneembaar en vaatwasmachinebestendig, je maakt ze dus makkelijk schoon. Deze multicooker met bijgeleverd glazen deksel is een lichtgewicht en past gemakkelijk in een keukenkastje. Alle accessoires kun je stapelen, voor optimaal opbergen. De Cooking is niet alleen superpraktisch in gebruik, maar heeft ook een elegant en compact design, typisch voor The Style Collection. Hij staat mooi in elke keuken!

Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een Cooking van Cuisinart om je mama te verwennen en samen heerlijk te smullen.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Cuisinart.
www.cuisinartbelgium.be

LEES OOK:
5 recepten die je favo fastfood een gezonde toets geven
We love: de futuristische Samsung Galaxy S22 Ultra x Arte collab
Vegetarische Fish Sticks van Iglo: een lekkere kans om plantaardig te gaan