Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 11 tot 17 april

Gepubliceerd op 11 april 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 11 tot 17 april

De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in Vissen zorgt bij heel wat tekens voor een verbetering in relaties. Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 11 tot 17 april 2022.

Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 11 tot 17 april - 1

Ram: 19 maart tot 20 april

De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in je door Vissen geregeerde spiritualiteitszone wil dat je hoop, geloof en visie in het onbekende koestert. Wees specifiek in wat je wilt bereiken en vertrouw erop dat alles uiteindelijk positief zal uitdraaien. Mogen al je dromen over een nieuw begin en spannende kansen uitkomen!

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in je door Vissen geregeerde vriendschap- en samenwerkingszone transformeert je vriendschappelijke relaties. Je zult je nog meer verbonden voelen met en gesteund worden door je echte vrienden. Spannende nieuwe vriendschappen en mogelijkheden die ontstaan uit het deel uitmaken van een gemeenschap zullen binnen de kortste keren de jouwe zijn.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in je Vissen-geregeerde carrièrzone wil dat je je meest specifieke en zelfverzekerde visies voor je werk, levensdoel en talenten met anderen deelt. Maak je geen zorgen over het 'hoe', maar concentreer je op wie je wilt zijn en wat je wilt doen!

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Verruim je horizon, Kreeft! De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in je Vissen geregeerde wijsheidszone wil dat je veel meer opties overweegt. Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en kijk waar dat je brengt. Er liggen opwindende nieuwe mogelijkheden voor jou in het verschiet die je de kennis zullen geven om alles in je leven te veranderen dat je veranderd wilt zien.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in je Vissen geregeerde intimiteitszone wil dat je oefent in het delen met je diepste innerlijke verlangens en gevoelens. Je zult heel wat over jezelf ontdekken als je je durft bloot te geven. Probeer het eens!

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Tegenpolen trekken elkaar echt aan, Maagd! De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in je Vissen geregeerde romantiek zone helpt je om aantrekkingskracht, relatie potentieel, en zelfs verbintenis te vinden met mensen die heel anders zijn dan jij, maar die je wereld kunnen vergroten. Dit is het moment om het universum te vertellen wat voor soort liefde je zowel wilt geven als krijgen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Het zijn de kleine dingen, Weegschaal! De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in je door Vissen geregeerde welzijnszone wil dat je begint met een kleine gedragsverandering. Of het nu een mindfulness routine is, het beperken van meldingen op je telefoon, of elke ochtend water drinken, dit kan je leven veranderen, want kleine dingen kunnen tot grote resultaten leiden!

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in je door Vissen geregeerde vertrouwenszone wil dat je blijft vertrouwen op jezelf en de koers die je aan het zetten bent. Denk na over gedragsstrategieën die je helpen om gegrond te blijven in vertrouwen en die je leren omgaan met perfectionisme en competitie.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in je door Vissen geregeerde huis- en familiezone wil dat je je richt op alle mensen en plaatsen die je hart veilig houden. Als je van plan bent om je relatie met familie te verbeteren, dan is dit het moment om rimpels glad te strijken en samen verder te gaan.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in je door Vissen geregeerde communicatiezone wil dat je taal gebruikt als een manier om nieuwe mogelijkheden en kansen te creëren. Herzie je relatie tot communicatie en kijk hoe het je vooruitgang helpt of belemmert. Sta er voor open dat het universum je laat zien hoe je via communicatie je wereld kunt uitbreiden.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag in je door Vissen geregeerde veiligheidszone wil dat je een nieuwe versie van emotionele en financiële veiligheid bedenkt. Van je uitgaven tot het in de praktijk brengen van je waarden, deze overgang geeft je de stabiliteit waar je naar op zoek bent.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Jupiter-Neptunus conjunctie van dinsdag staat in jouw teken! Deze unieke transit wil dat je al je dromen waarmaakt. Houd alle liefde, geloof, visie en optimisme in je hart en vertel het universum precies wie je wilt zijn, wat je wilt doen, wat voor resultaten je in je leven wilt. Mogen al je wensen uitkomen!