Video: Solange Knowles valt JayZ aan

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Video: Solange Knowles valt JayZ aan

beyoncé jayz solangeZit er een haar in de boter tussen JayZ en Beyoncé? Gisteren dook een alarmerend filmpje op over een hevige ruzie tussen de rapper en schoonzus Solange Knowles. 

Wat is er aan de hand? Het is de vraag die iedereen zich stelt bij deze video, gisteren publiek gemaakt door de roddelwebsite TMZ. Op de beelden zijn Beyoncé, JayZ en Solange te zien in een lift van het Standard Hotel in New York.  De drie woonden er een afterparty van het MET gala bij, maar in de lift ging het mis: Solange begon om een onduidelijke reden richting JayZ te schoppen en slaan, een bodyguard moest zelfs tussenbeide komen. Dat er harde woorden vielen, is duidelijk, maar bij gebrek aan geluid weet niemand wat ze hem precies verweet.

Beyoncé zelf bleef er opvallend passief bij. Na afloop verlieten de ster en haar zusje samen het hotel, JayZ zelf werd door de security naar een andere auto geleid. De woordvoerders van de betrokken sterren willen voorlopig niets kwijt. Kwatongen beweren dat de vermeende ontrouw van de rapper Solanges woede heeft ontketend. Volgens anderen keek ze die avond te diep in het glas. Hoe dan ook, laten we hopen dat de vrede snel wederkeert ten huize Carter-Knowles.