We love: de fleurige collab van Maison Natan x Sisley

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lisa Aelvoet
We love: de fleurige collab van Maison Natan x Sisley

Het Belgische modehuis Maison Natan en beautymerk Sisley slaan de handen in elkaar voor een exclusieve samenwerking in het hart van de lichtstad. Wij vertellen je wat je moet weten. 

De twee strijken van 12 februari tot 24 april neer in een pop-up corner bij Le Bon Marché Rive Gauche, het befaamde luxewarenhuis in het hart van Parijs. Ontwerper Edouard Vermeulen werkte voor de gelegenheid een print van zijn collectie uit in de tinten van de gloednieuwe Phyto-Rouge Shine lipsticklijn van Sisley. Het resultaat: een exclusieve clutch waarmee je je outfits deze lente opfleurt.

Lees ook: Hotspot: Beautyboetiek Rheine in Mechelen

Elegantie, vakmanschap en vrouwelijkheid

Stuk voor stuk woorden die zowel Maison Natan als Sisley kenmerken. Ook waarden als ondernemerschap, kunst en zorg voor het milieu dragen beide familiehuizen hoog in het vaandel. Het verbaast dan ook niet dat de twee samenkomen in een geslaagde collab waarmee ze hun fans in de bloemetjes zetten.

Natan x Sisley
De Maison Natan x Sisley clutch t.w.v. €385

Je krijgt de clutch cadeau bij aankoop van een Phyto-Rouge Shine lipstick en een mascara van Sisley in de pop-up van Le Bon Marché Rive Gauche. Omgekeerd genieten klanten die er een stuk van Natan kopen van een gepersonaliseerde schoonheidsbehandeling bij de Sisley-stand én gaan ze met een setje monsters, goed voor een week huidverzorgingsroutine, weer naar huis.

Plan je bezoek aan de Maison Natan x Sisley pop-up corner op lebonmarche.com.