GETEST: 6 producten om al een bruin kleurtje te hebben

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Anne Poelmans
GETEST: 6 producten om al een bruin kleurtje te hebben

opening bruine smoelen

Nu de zon écht schijnt is zonnebescherming voor je gelaat gewoon een must! En als je smoel nog niet bruin is dan kan je ook wat valsspelen met deze producten... Want met een lichtbruine tint zie je er toch altijd nét dat iets beter uit: minder moe, je ogen komen beter uit en je haarkleur lijkt levendiger.

Ik testte 6 manieren uit:

MANIER 1: vermeng dit concentraat met je dagcrème en de enkele uren later ben je mooi egaal bruin. Wel niet meer dan 5 druppels van dit product gebruiken want dan ben je té bruin (ik spreek uit ervaring).

Clarins, Radiance Plus, Golden Glow Booster, € 26 - te koop in de parfumerie

Bruinen zonder zon CLarinsMANIER 2: deze foundation gaat je onregelmatigheden camoufleren en tegelijkertijd je huid op een veilige manier (SPF 30) beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Erg handig is het formaat van het flesje, ideaal voor in mijn handtas. Bijgeleverd krijg je ook een sponsje.

Shiseido, Uv Protective Liquid foundation, € 28 - te koop in de parfumerie

shiseido

MANIER 3: Deze crème is een combinatie van zonnecrème en BB crème (=emulsie om er beter uit te zien). Hij gaat niet echt dekken maar eerder een gezonde glow over je gelaat verspreiden. Wel meegeven dat de crème erg geurt.

Lancôme, Soleil Bronzer, SPF 50, € 36

lancome soleil bronzer

MANIER 4: zonnepoeder om je wangen sunkissed bruin te maken. Altijd handig voor in je handtas!

Babor, Topical Sun Powder, € 25 - te koop in de Babor beautyinstituten

babor
MANIER 5: bruinen zonder zon maar dan in serum vorm. Serum omdat dit niet kleeft en omdat je hem niet voelt liggen op de huid. Voor een optimaal resultaat breng je hem gedurende 3 dagen 1 keer per dag aan.

L'oreal Paris, Sublime Bronze, € 17,99 - te koop in de supermarkt of bij de drogisterij

sublime bronze

MANIER 6: een voedingssupplement met wortelextract, tomatenextract en rodepalmolie gaan ervoor zorgen dat je huis lichtjes bruiner wordt en sneller bruint als je in de zon komt. Vergeet wel niet van je gelaat te blijven insmeren. Proeft naar abrikozen, best lekker!

Forte Pharma, Expert Autobronz, € 17 - verkrijgbaar in de apotheek

expert autobronz Lees ook: slik je mooi