BEAUTY: het zit vanbinnen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
BEAUTY: het zit vanbinnen

beautyhetzitvanbinnen
Echte schoonheid zit vanbinnen. Maar, soms loont het om net via die binnenkant ook je uiterlijke schoonheid een boost te geven.
Slik je mooi met deze 5 middeltjes.

1/
P-CHE-V05 ETUI FERMETÉ FR-GBIntensieve Zon Antiox van Innéov

Met de lente komen de eerste zonnestralen, tijd om de huid voor te bereiden op (helaas niet naar Belgische gewoonte) zonovergoten zomermaanden. Naast smeren, smeren en nog eens smeren kunnen we de huid ook vanbinnen uit voorbereiden en beschermen.
Gevoelige of bleke huidjes doen er goed aan een pillenkuur van Innéov te volgen. De ‘zonvoorbereider’ met Skin-Probiotic + Lycopeen + b-caroteen zorgt ervoor dat de lichte of gevoelige huid immuun wordt voor allergieën of overgevoeligheidsredacties door de zon.

Intensieve Zon Antiox van Innéov –  € 25,00

2/

SONY DSC
Derma One van Imedeen

Naast gezonde voeding en veel water drinken, heeft de huid ook baat bij de voedingssupplementen van Imedeen. Na een kuur van minimum drie maanden zouden fijne lijntjes en diepe rimpels aanzienlijk verminderen. Het is wetenschappelijk bewezen dat de voedingssupplementen de huis helpen stralen door de diepe huidlagen, waar zelfs de duurste crèmes niet bij kunnen, te voeden.

Derma One - € 44,00 (voor een kuur van één maand)

3/

Forte Pharma - 17€ -Expert Autobronz NL

Expert Autobronz van Forte Pharma.

Dit zonneproduct kan je gewoon drinken, uiterst geschikt voor wie het niet zo voor pillen slikken heeft. Door deze kuur met wortelextract, bètacaroteen, tomatenextract en teunisbloemolie,  zal de huid natuurlijk en langdurig bruin blijven. Neem elke ochtend één ampul (met abrikozensmaak) puur of opgelost in een glas water.

20 ampullen : € 17,00

4/

Versterken van haar en nagels met Oenobiol

CapilaireFortifiant_003_copie

Voedt het haar en de nagels van binnenuit en geeft hen alles wat ze nodig (vitamine B, koper en zink) hebben om sterk te worden en goed te groeien.

Haar en nagels van Oenobiol - € 22,00

5/

Défiligne – plantaardige afslankkuur van Yves Rocher

p63292f
Huid, nagels en haar: check. Nu is het de beurt aan ons figuur om een beroep te doen op een afslanken toverdrankje. Deze oplosdrank met groene-theeconcentraat met bijzondere smaak van mangostan gaat vet (groene thee draagt bij aan de afbraak van opgeslagen vetten) en vocht (groene thee bevordert de afvoeren van vocht) afdrijven.

Plantaardige afslankkuur (Uitsluitend verkrijgbaar via homeshopping of yvesrocher.be/nl) - € 23,50