VELUX®: licht en inspiratie

Gepubliceerd op 30 december 2021 door ELLE Partner
VELUX®: licht en inspiratie © VELUX

VELUX brengt ons natuurlijk licht. En dat hebben we nodig voor ons evenwicht. VELUX-ramen maken elke ruimte in het huis speciaal. Het merk is intussen zo beroemd en alomtegenwoordig dat het in de volkstaal een synoniem voor een "tuimelvenster" is geworden.

Speciaal voor wie zijn of haar leefomgeving en thuiswerkplek wil verbeteren, heeft VELUX het concept "Transforming Spaces" ontwikkeld. Iedereen die zich thuis moet kunnen concentreren, weet hoe belangrijk een productieve, geventileerde en aangename werkplek is. De voorbije twee jaar zijn velen onder ons van thuis uit gaan werken. Hierdoor zijn onze leefgewoonten en behoeften veranderd. En dat heeft natuurlijk weer gevolgen voor onze leefruimtes.

Licht verandert alles

Leef je uit op je toetsenbord, ga op in verhitte professionele discussies, concentreer je op je dagelijkse taken... en adem uit. Kijk op van je scherm en laat het licht, ongeacht het weer, via je VELUX-dakvenster over je heen stromen. Het geeft je kracht. Energie. Je voelt je weer fit en klaar om er opnieuw tegenaan te gaan. Het is algemeen geweten: daglicht verhoogt de productiviteit, stimuleert de creativiteit en verbetert het humeur. Daglicht dat van boven komt, kan een kamer vormgeven en groter laten lijken. Ruim. Inspirerend... Als je dat weet, kun je je leefruimte perfect naar je hand zetten en er de beste kanten van belichten.

Thuis : de beste plek om te werken

Velux
© VELUX

De hoek van de keukentafel die plots een pop-upkantoor wordt? Dat is verleden tijd. Onze nieuwe hybride gewoonten zijn here to stay. Een kamer in huis (her)inrichten is een investering en een project waar je nog jarenlang van zult genieten. Dit is jouw plek, jouw mansarde, jouw zolderkamer, jouw vliering en je doet ermee wat jij wilt. Eens die ruimte een echt kantoor is geworden, badend in het daglicht, kun je in je eigen cocon het beste uit jezelf halen: werken, lezen, nadenken, dromen, even wat tijd voor jezelf nemen.

Eenvoudig en snel geplaatst

Een VELUX-dakvenster plaatsen, is eenvoudig en snel (gemiddeld twee installatiedagen). Bovendien zijn de prijzen transparant en betaalbaar. Je werkplek wordt licht en mooi en de positieve effecten op je gemoed, gezondheid en productiviteit laten zich al binnen enkele dagen voelen.

Gun jezelf licht en comfort.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met VELUX.
www.velux.be

Lees ook :
De mooiste DIY kerstversiering voor in je boom dit jaar
Van neokitsch tot extreem winters: dit zijn de kersttrends voor 2021
No risk, no fun! Interieurontwerper Chris Glass verklapt waarom je risico's moet nemen bij je inrichting