2 stijlvolle feestkapsels met Dyson

Geüpdatet op 5 januari 2022 door ELLE Partner Foto’s: Jon Verhoeft
2 stijlvolle feestkapsels met Dyson

De feesten komen eraan en dat betekent glam time. Heb je nog geen idee wat je met je haar wil doen? Laat je inspireren door deze twee oogverblindende kapsels.

Seventies krullen

Of je nu sluik of golvend haar hebt, seventies krullen zijn altijd een goed idee. En dat kan ook zonder krultang.
Dyson ontwikkelde de Corrale, de enige stijltang die gebruik maakt van flexibele platen. Deze platen zorgen ervoor dat je haar ‘gevangen’ wordt in de stijltang, waardoor je geen losse plukjes haar hebt en je maar één keer over een lok moet gaan. Dit zorgt voor 50% minder haarschade. Tijdsbesparing en gezonder haar? Count us in!
De Corrale stijltang kan tot 30 minuten snoerloos worden gebruikt, waardoor je hem overal kan meenemen en gebruiken, en is in slechts 70 minuten volledig terug opgeladen. Ideaal wanneer je snel een krulletje of lokje wil bijwerken.
Ben je van plan om het eindejaar in het buitenland te vieren, dan kun je de Dyson stijltang in vliegtuigmodus zetten en deze gewoon meenemen in je handbagage.

Natuurlijke krullen

Heb je al mooie natuurlijke krullen? Met de Dyson Supersonic haardroger en het diffuser opzetstuk genieten je krullen van extra volume en een prachtige glans. De haardroger maakt gebruik van een gecontroleerde luchtstroom en geen extreme hitte, wat maakt dat je haar niet beschadigd wordt. Het haar droogt door de snelle digitale motor zes keer sneller dan andere haardrogers. De Dyson Supersonic haardroger is bovendien licht en super stil. Je kunt je muziek dus blijven horen terwijl je je lokken droogt. Het diffuser opzetstuk verspreidt de lucht gelijkmatig in je haar, wat een natuurlijke droging stimuleert. Hieronder kroest je haar minder en glanst het meer.
Combineer je kapsel met een paar opvallende oorbellen en je bent helemaal klaar voor het feest.

Exclusieve cadeau editie

Dyson geeft een nieuwe look aan de stylingproducten voor tijdens de feestdagen. De Dyson Corrale stijltang en de Supersonic haardroger worden in een Pruisisch blauw en koper jasje gestoken. Het perfecte kerstcadeautje voor iedereen die het haar snel droog, krullend, glanzend en gezond wil!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Dyson.
Dyson.be

Lees ook:
Deze kapsels beschermen je krullen tijdens de winter
Deze planten en vitaminen geven je haar een nieuwe boost
NCEF-REVERSE: de ultieme regenererende routine van FILORGA