NCEF-REVERSE: de ultieme regenererende routine van FILORGA

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
NCEF-REVERSE: de ultieme regenererende routine van FILORGA

Om je huid weer te doen stralen en ouderdomstekenen tegen te gaan, heeft Laboratoires FILORGA een gamma regenererende behandelingen ontwikkeld op basis van NCEF. De formule van dit unieke complex is geïnspireerd op cosmetische injecties en bevat een hoge concentratie actieve bestanddelen.

De zomerzon bezorgt je een mooi bruin kleurtje, maar tast ook je huidbarrière en huidcellen aan, die worden blootgesteld aan oxidatieve stress. Tegelijk wordt de microcirculatie van de huid vertraagd en worden dode cellen minder snel afgebroken. Dieper in de dermis neemt de productie van hyaluronzuur, collageen en elastine af. Het resultaat? Een doffe, wazige en grauwe teint en een getekende huid.

Om zijn expertise op het gebied van esthetische geneeskunde toegankelijk te maken voor het grote publiek, heeft Laboratoires FILORGA het NCEF-SHOT ontwikkeld, een behandeling met een dagelijkse dosis actieve bestanddelen vergelijkbaar met die van een meso-injectie (1). Deze formule met een hoge concentratie NCEF verbetert de kwaliteit van de huid en corrigeert de tekenen van huidveroudering (rimpels, stevigheid, glans). In slechts 10 dagen ondergaat je huid een intense regeneratie en wordt ze weer gladder, strakker en stralender. Deze polyrevitaliserende behandeling kan worden gebruikt wanneer de huid een oppepper nodig heeft en maakt deel uit van de uiterst doeltreffende NCEF-routine van FILORGA. 

Het resultaat is een volledige regeneratie van de huidkwaliteit en een ultra-actieve anti-agingcorrectie.

 

De NCEF-routine

 

  1. NCEF-SHOT: breng de formule 10 dagen lang 's morgens en 's avonds aan op je volledige gezicht, hals en decolleté vóór het serum of de huidbehandeling. Vul het pipetje tot aan het streepje, verwarm het product in de palm van je hand en strijk het dan uit.
  1. NCEF-INTENSIVE: een intensief serum met een sterk verjongende werking voor een radicale correctie. Pas het product 's morgens en/of 's avonds toe als dagelijkse verzorging vóór je dag- en/of nachtcrème. 
  1. NCEF-REVERSE EYES: een slim oogverzorgingsproduct voor een uiterst nauwkeurige, doeltreffende en multicorrigerende behandeling. Breng 's morgens en 's avonds een kleine hoeveelheid aan op de huid rond je ogen. Masseer de oogcontour van de binnenste naar de buitenste hoek met de top van je wijsvinger en dep zachtjes op de huid om de microcirculatie te stimuleren.
  1. NCEF-REVERSE: een ultraregenererende dagcrème voor een actieve correctie (beschikbaar voor droge en normale tot gemengde huid). Breng de crème 's morgens en 's avonds aan. Heb je een gemengde huid, dan is dit jouw ideale oplossing voor de winter!

 

 

(1) Doeltreffendheid van een cosmetisch product waarvan de formule bestaat uit 50 ingrediënten in een dagelijkse hoeveelheid die overeenkomt met die van een meso-injectie. Meso-injectie oorspronkelijk ontwikkeld door FILORGA.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Filorga.

www.filorga.com

 

Lees ook:

Ariana Grande onthult haar eerste R.E.M Beauty producten

Schrijf je in voor een Luxury Cosmetics Masterclass

5 tips om deze winter de microben het leven zuur te maken