Schrijf je in voor de ELLE Shopping Days in Maasmechelen Village

Geüpdatet op 2 februari 2022 door ELLE Partner
Schrijf je in voor de ELLE Shopping Days in Maasmechelen Village

Kerstshoppen in een sprookjesachtig decor, genieten van VIP-privileges en ongelooflijke kortingen op de grootste en iconische merken? Dat kan tijdens de ELLE Shopping Days in Maasmechelen Village.

Moeten we Maasmechelen Village nog voorstellen? Deze luxueuze winkelbestemming in openlucht ligt in het hartje van Limburg. In een chique, gezellige omgeving vind je er een selectie van de meest trendy en luxueuze merken van nu. Mode, luxe-items, beautyproducten, sportartikelen, lifestyle en deco voor mannen, vrouwen en kinderen worden er verkocht voor prijzen die je nergens anders vindt, tot 60% goedkoper dan de aanbevolen verkoopprijs. Met andere woorden: in Maasmechelen Village is het het hele jaar door Kerstmis. Dus als 25 december eraan komt, is het dubbel feest.

Magical Christmas

Het dorp van de Kerstman in Lapland is er niets bij: hier worden de straatjes en huisjes versierd met 10 miljoen kerstlichtjes en wel 1000 kerstbomen. Een jaloersmakende achtergrond voor je Instagram-selfies. En natuurlijk is je Christmas shopping pas compleet als je ook kunt genieten van allerlei heerlijks. Trakteer jezelf op warme chocolademelk en zoete lekkernijen of maak je keuze uit de feestmenu’s van de uitstekende restaurants in de Village. Met andere woorden: je vindt hier alle sfeer van een typische kerstmarkt, maar dan mét mode erbij.

Le Petit Belge
Le Petit Belge

Totaal comfort

Maasmechelen Village, met zijn enorme, gratis parkeerplaats, brede lanen en perfecte inachtneming van de gezondheidsmaatregelen, is de ideale bestemming voor wie wil shoppen zonder drukte en wie wil ontsnappen aan de oververhitte shoppingcentra. Daar komt nog bij dat de Village elke dag (behalve op 25/12 en 01/01) open is van 10 tot 19 u (met uitzondering van 31/12 tot 16 u) en tijdens de braderie van 16 tot 19 december tot 20 u. Zo kan je al je kerstcadeaus op één plek kopen zonder stress, zelfs op de laatste minuut.

ELLE Shopping Days: VIP-behandeling en alles wat je nodig hebt voor Kerstmis

Van 10 tot en met 13 december krijgen de lezeressen van ELLE België een voorkeursbehandeling in Maasmechelen Village. Schrijf je in voor de ELLE Shopping Days en je krijgt toegang tot de VIP-parking en de VIP-lounge, waar je bij aankomst een glas champagne en een goodiebag worden aangeboden. Alles dus om te maken dat je inspiratie krijgt om (eindelijk) de perfecte kerstcadeaus te kopen aan onweerstaanbare prijzen. Kusmi Tea, The North Face, Kate Spade, Anastasia Beverly Hills, Swarovski, Le Tanneur, Fossil… Van kleine attenties tot de meest schitterende juwelen, er zijn geschenken voor ieders smaak en voor elke beurs.

En zoals elke zichzelf respecterende fashionista shop je natuurlijk ook een oogverblindende feestoutfit. BOSS, Sandro, TWINSET Milano, Liu Jo, PINKO, American Vintage, Ba&sh en de nieuw geopende Zadig & Voltaire … Of je nu ontspannen Oudejaarsavond viert of naar een chique party gaat, in de vele boetieks van wereldfaam vind je stras, pailletten en glamour te over. En als je op zoek bent naar een design touch voor je interieur of je feestmaaltijd, ben je hier ook al op de goede plek. Le Creuset, Home & Cook en de kerst pop-ups It's all about Christmas en Villeroy & Boch Christmas zijn zeker een bezoekje waard … Alles wat je maar wensen kunt om je huis of je feesttafel extra mooi te maken vind je hier!

Schrijf je nu in en krijg toegang voor jou en je plus one tot de ELLE Shopping Days in Maasmechelen Village op 10,11,12 en 13 december 2021! 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Maasmechelen Village.

Maasmechelenvillage.com

Lees ook :

Uitwaaien aan zee: boek je verblijf in Knokke in enkele klikken

Wedstrijd : Win tickets voor ‘House of Gucci’, een fascinerend drama op het witte doek

Hotspot: het Belgische SELF opent een eerste beautyboetiek in Antwerpen