Wedstrijd : Win tickets voor ‘House of Gucci’, een fascinerend drama op het witte doek

Geüpdatet op 29 november 2021 door ELLE Partner

House of gucci

Geld, familie, macht, verraad, seks, loyaliteit, schandalen, ambitie, moord… Daar draait het om in deze boeiende film, het nieuwe meesterwerk van regisseur Ridley Scott (de man achter ‘Alien’ en ‘Gladiator’).

 

‘House of Gucci’ is gebaseerd op het boek van Sara Gay Forden en geïnspireerd door de geschiedenis van de familie aan het hoofd van het Italiaanse modehuis Gucci, dat in 1921 in Florence werd opgericht door Guccio Gucci. De film bevat alle elementen voor een echte tragedie. Drie decennia van liefde, verraad, decadentie en wraak met als toemaatje een moord. De cast bestaat uit de meest fantastische acteurs en actrices: Al Pacino, Adam Driver, de ongelooflijke Lady Gaga, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek en de schitterende Camille Cottin.

In dit boeiende, adembenemende verhaal draait alles om de ambitie en de hebzucht van  dwaze mensen. Het begint aan het einde van de jaren 70, als het Italiaanse modehuis in een cruciale fase zit, en het eindigt met een bloedbad. En alles draait om de vraag: hoe ver is een familie bereid te gaan om de macht in handen te houden en zijn vijanden de baas te blijven?

 

Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op 2 tickets voor ‘House of Gucci’, nu in de bioscoop.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Sony Pictures Releasing.

Houseofgucci-movie.be

Lees ook :

Wedstrijd: Win een exclusief woonkamerparfum van Abel Odor en Tanqueray

Kerstmis: de must-haves voor een betoverende kerstsfeer

DIY: een zelfgemaakte zonnespiegel om je interieur op te fleuren