Black Friday bij Docks Bruxsel, niets dan voordelen!

Geüpdatet op 3 november 2021 door ELLE Partner
Black Friday bij Docks Bruxsel, niets dan voordelen! © Docks Bruxsel

Een weekend lang laatavondopeningen, dj-sets en promoties? En waar naar het schijnt ook de Sint zal langskomen? Docks is de place to be!

Black Friday zonder druk gedoe

Stevige kortingen: het weekend van Black Friday is dé periode van het jaar waar elke shopping addict vol ongeduld naar uitkijkt. Maar bij Docks Bruxsel hoef je je geen weg te banen door een onoverkomelijke massa volk of spurtjes te trekken naar de rekken. Het Brusselse winkelcentrum tilt de shoppingtraditie namelijk naar een hoger niveau, zonder druk en mét muziek. Met een honderdtal winkels verspreid over meer dan 60.000 m2 kuier je hier heerlijk rond door een trendy en stijlvol winkelgebied en heb je alle tijd om de beste deals op de kop te tikken. Van vrijdag 26 november tot en met zondag 28 november verruimt het winkelcentrum namelijk de openingstijden.

docks bruxsel
© Docks Bruxsel

Shoppen, ontspannen en snoepen

Fans van mode, lifestyle en beauty zijn al langer verzot op Docks Bruxsel, maar nu is het ook de place to be voor wie gewoon een leuk uitje wil. Restaurants, cafés, een bioscoop en zelfs een avonturenpark … En niet te vergeten een streepje muziek! Op het programma staan elke dag live dj-sets van DJ Elichulo die voor een gezellige sfeer zorgen tijdens je eindejaarsshopping. Gooi alvast de beentjes los in de aanloop naar het eindejaar! Voor de kinderen staat dit Black Friday-weekend in het teken van de komst van de Sint met zijn snoepgoed! Vergeet dus ook je brief voor Sinterklaas niet, zelfs als je niet braaf bent geweest. Je weet maar nooit …

Praktisch:

Black Friday Weekend in Docks: 26-27-28 november.
Sinterklaas: 24 en 27 november, 1 en 4 december.
Adres: Lambermontlaan 1, 1000 Brussel.
Meer info op de website van Docks Bruxsel.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.
www.docksbruxsel.be

Lees ook:

Shopping: onze favoriete adressen in Knokke-Heist

Onze fashion favorieten voor het nieuwe schooljaar

Brussel special: 10 adresjes in het nieuwe shopping district Docks