Win een verzorgingsritueel tegen occasionele haaruitval

Geüpdatet op 8 september 2021 door ELLE Partner

U heeft last van haaruitval? Zit niet langer met de handen in het haar. Doe mee aan onze wedstrijd en win een duopack met doeltreffende verzorging ontwikkeld door Laboratoires Ducray.

 

Haaruitval (of alopecia) is een haaraandoening die, ook al is het op zich onschuldig, snel een bron van stress kan worden. Plukken haar in de afvoerbuis, een haarborstel die uitpuilt … Gelukkig gaat het in de meeste gevallen om occasioneel haarverlies, vaak voorkomend en perfect omkeerbaar.

Overmatige haaruitval (met een verlies tot 300 haren per dag tegenover een gemiddelde van 25 tot 60 haren in normale omstandigheden) volgt 3 à 4 maanden na een bepaalde trigger, vandaar de naam "reactionele uitval". Stress, vermoeidheid, emotioneel trauma, dieet, anticonceptie, verandering van seizoen, zwangerschap of behandeling met medicijnen zijn de belangrijkste oorzaken. Is de haaruitval tijdelijk en duurt ze minder dan 6 maanden, dan is een goede verzorging cruciaal. Daarom biedt ELLE.be u twee producten uit het anti-haaruitval gamma van Laboratoires Ducray. Op basis van een doorgedreven expertise en 90 jaar innovatie op het vlak van dermatologie ontwikkelde het merk een doeltreffend programma tegen occasionele haaruitval.

 

Het duopack dat we weggeven bestaat uit CREASTIM, een lotion tegen haaruitval, en een volledige 3-maanden-kuur van het voedingssupplement ANACAPS TRI-ACTIV.

De CREASTIM lotion vertraagt zichtbaar haaruitval en doet het haar sneller teruggroeien. Ze kan gebruikt worden vanaf 3 maanden zwangerschap en tijdens de borstvoeding en is dus uiterst geschikt voor jonge moeders. De ANACAPS TRI-ACTIV capsules voeden de haarwortel en het nagelbed voor meer stevigheid en vitaliteit (aminozuren, vitamines B6, B8, E, PP en ijzer).

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Ducray.
Ducray.com

 

LEES OOK:

Zo voorkom je puistjes tijdens en na de zomervakantie

Schrijf je in voor een Luxury Cosmetics Masterclass

4 nieuwe Belgische ginmerken die je moet proeven