MY WAY INTENSE by Giorgio Armani: Ontdek het nieuwe parfum

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE Partner
MY WAY INTENSE by Giorgio Armani: Ontdek het nieuwe parfum MY WAY © Giorgio Armani

Tussen 2020 en 2021 werd een nieuw verhaal geschreven. Of liever, een nieuw hoofdstuk. Het parfum MY WAY van Giorgio Armani kenden we immers al : jij bent als persoon uniek door al hetgeen je beleeft & iedereen die je ontmoet. Dit jaar komt het merk echter met een krachtige en sensuele nieuwe uitgave, de Eau de Parfum MY WAY INTENSE. Het achterliggende idee blijft hetzelfde, maar de horizon is heel wat breder geworden.

De mantra van MY WAY luidt "I am what I live"! De ervaringen die we opdoen en de mensen die we ontmoeten, maken ons tot wie we zijn. Actrice Adria Arjona blijft het gezicht van de Eau de Parfum MY WAY INTENSE. Het parfum spoort ons aan om het groots te zien, om elk moment nog intenser te (be)leven. De geur van deze herziene versie behoudt zijn eigentijdse bloemenaroma maar is indringender, dieper. Ze is samengesteld door meester-parfumeur Carlos Benaïm en bevat minutieus geselecteerde natuurlijke ingrediënten uit de hele wereld: een smeltkroes van culturen. MY WAY INTENSE onderscheidt zich door zijn nieuwe intense kern van tuberoos absolue, vermengd met de zoete tonen van een infusie van grote jasmijn, noten van in Italië gekweekte bergamot en in Egypte geplukte oranjebloesem. Op de achtergrond bemerken we de warmte van sandelhout uit Nieuw-Caledonië en de bourbonvanille van Madagaskar. Een heuse geurenreis, de hele wereld rond.

Milieuvriendelijk, van het product tot de flacon

De ingrediënten van de nieuwe Eau de Parfum van Giorgio Armani zijn natuurlijk, verantwoord verkregen en zo geselecteerd dat ze de lokale gemeenschappen ondersteunen, in samenwerking met ngo's uit diezelfde dorpen. De flacon vormt een grote primeur in de branche van de luxeparfumerie. Net zoals bij MY WAY heeft het flesje een innovatief navulsysteem dat ongelofelijk praktisch is: je kunt het gewoon thuis doen. Met die methode wil het merk onze consumptiegewoontes veranderen en de impact op het milieu verkleinen doordat we niet telkens nieuwe flesjes gaan kopen. De prachtige diepblauwe dop blinkt als een talisman en contrasteert perfect met de intens roze kleur van het parfum. De flacon is een waardevol juweel, speciaal ontworpen om lang mee te gaan.

In cijfers: De fles van 50 ml en zijn vulling van 150 ml zijn goed voor een ecologische voetafdruk die 64% kleiner is dan wanneer we een nieuwe flacon kopen, verpakking inbegrepen. Het betekent ook 32% minder karton, 55% minder glas, 64% minder plastic en 75% minder metaal in vergelijking met vier nieuwe flesjes van 50 ml MY WY WAY INTENSE.

MY WAY INTENSE © Giorgio Armani
MY WAY INTENSE © Giorgio Armani

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Giorgio Armani.
www.armani.com

 

LEES OOK:

Zo voorkom je puistjes tijdens en na de zomervakantie

Schrijf je in voor een Luxury Cosmetics Masterclass

4 nieuwe Belgische ginmerken die je moet proeven