3 X nagellak verwijderen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
3 X nagellak verwijderen

nagellakverwijderenPrutsen met watjes en dissolvant behoort tot het verleden. Een beetje nail artista weet hoe ze zelfs de meest hardnekkige nagellak in een handomdraai laat verdwijnen.

De basis

dissolvantVingerverf verdwijnt na amper een paar keer doppen. Teennagels poets je schoon met het sponsje aan de dop van het flesje.

Dissolvant handen en voeten van Bourjois -  € 9,50

Go, glitters, go!

NTB01_GLitterOff_NaturalNailBaseCoatBreng een laagje van deze base coat aan op het nageloppervlak en laat drogen. Lak je nagels met je favoriete glitter- of paillettenlak. Het feestje op je nagels beu? Dan pel je het hele glitterboeltje, met base én toplaag, gewoon van je nagels. Sukkelen met gescheurde watjes behoort voorgoed tot het verleden.

Glitter Off van OPI - € 14,50

Handgepeld

SS14_PRONAILS_SOPOLISH_N°27_Cora_Lolita

Semipermanente nagellak verwijderen doe je vanaf nu ook gewoon zelf. Dankzij het nieuwe Protect & Peel-systeem van ProNails geniet je twee weken lang van perfect gelakte én beschermde nagels. De flinterdunne 'Vital Nailskin' tussen de semipermanente Sopolish nagellak en de natuurlijke nagel gaat je eigen nagel beschermen en zorgt ervoor dat je hele boeltje na twee weken in amper tien seconden kan afpellen. Zeg dus maar ajuus tegen tijdrovende weekprocessen met irriterende en schadellijke oplosmiddelen.

sopolishProtect and Peel behandeling van ProNails - in het schoonheidssalon