Printen wordt kinderspel

Gepubliceerd op 3 augustus 2021 door ELLE Partner
Printen wordt kinderspel @HP

Duurzaam en veilig printen? U vraagt, HP draait. Het HP+-ecosysteem en zijn slimme printers zijn onze redder in nood.

Door de onlinelessen van de kinderen, het versturen van pakjes en de explosie van thuiswerk moeten we steeds meer documenten thuis afdrukken. DirectResearch ondervroeg voor ons vijfhonderd Belgen en 87% van de mensen die aan de enquête deelnamen, bevestigde thuis een printer te hebben. 37% gebruikt die minstens een keer per dag voor privégebruik. 66% van de ondervraagde personen vindt dat een printer thuis essentieel is.

Nog steeds volgens de enquête*, wordt er in de eerste plaats om administratieve redenen afgedrukt: om documenten/contracten te ondertekenen, om (belangrijke) documenten te kunnen bijhouden, om tickets of bonnen te gebruiken, om iets met een koerierdienst te versturen en om een tekst op papier te kunnen lezen in plaats van op het scherm.

documents imprimantes HP
@HP

Helaas is het geen sinecure om voor je dagdagelijkse drukwerk een printer te vinden van hoogstaande kwaliteit waarvoor geen ingenieursdiploma vereist is. Daarom moderniseert HP de printbeleving nu met HP+, een ecosysteem dat veiliger, productiever en duurzamer is dan ooit. HP+ combineert geavanceerde printers, een slim abonnement en een superhandige app. We konden niet beter wensen.

Slim afdrukken dankzij de cloud

Een HP+-printer die op de cloud is aangesloten, is altijd klaar om in alle veiligheid af te drukken. Dat kan dankzij zijn exclusieve functies. Zo zorgt de Cloud Resiliency ervoor dat het systeem geüpdatet blijft en dat connectiviteitsproblemen automatisch worden hersteld. Gedaan met onverwachte bugs die net opduiken wanneer we een belangrijk dossier moeten afprinten. Met de Smart Security-monitoring kan de printer malwareaanvallen opsporen en voorkomen en geeft hij hackers het nakijken. Daarnaast heb je een centraal en ultrapraktisch smart dashboard van waarop je alle parameters bedient.

hp printer
@HP

Maar de absolute must, is de functie "Private Pickup": je geeft de drukopdracht door maar die wordt pas geactiveerd wanneer je naast de printer staat en via de HP Smart-app het OK geeft. We hoeven dus niet langer naar de andere kant van het huis te racen om te voorkomen dat de jongste onze steaming hot foto's in handen krijgt.

Aan inkt geen gebrek

Als we de Belgen* vragen wat de belangrijkste punten zijn waaraan een printer moet voldoen, dan zijn dit de antwoorden (in deze volgorde): kwaliteitsdrukwerk, gebruiksgemak, de mogelijkheid om te scannen, makkelijk aante vullen inktpatronen, de vertrouwelijkheid/veiligheid, de mogelijkheid om in kleuren te printen en als laatste de snelheid.

Voor het probleem met de inktpatronen is er de Instant Ink-oplossing: een maandabonnement op basis van het aantal afgedrukte pagina's met een slimme service die precies weet wanneer de patronen moeten worden geleverd: wanneer we bijna zonder zitten. Zo vermijden we verspilling en besparen we tot 70% op de inkt en tot 50% op de HP-toner. Als het op de gewoontes van de Belgen aankomt, zien we dat 52% in kleur en zwart-wit print. Als je voor de HP+ kiest, krijg je met Instant Ink bovendien zes maanden gratis inkt of toners.

Smart App, productiviteit in je zak

Dankzij de HP Smart App kunnen we nu ook scannen en faxen, zo goed als waar en wanneer we willen, met niets dan onze vingers. Een contract, een nieuwe huurovereenkomst, btw-bonnetjes, medische documenten of gekriebel van onze dochter: we kunnen met professionele kwaliteit een onbeperkt aantal pagina's tegelijk inscannen of een beveiligde fax versturen, rechtstreeks met onze telefoon. Documenten met één beweging bijsnijden, afvlakken, wijzigen, samenvoegen of klasseren en ze ook nog eens naar de juiste persoon versturen? Yes we can!

hp printer op het bureau
@HP

Printen is goed, maar als het duurzaam kan, is dat nog beter!

Met HP+ investeert HP in het herstel en het behoud van de bossen. Elke afgedrukte pagina wordt door het bedrijf omgezet in een investering in organisaties die instaan voor het bosbehoud van onze planeet. Bovendien vormen ook gebruikte patronen geen probleem meer, dankzij Instant Ink. We sturen ze gewoon naar HP terug en daar worden ze in een gesloten circuit gerecycleerd tot nieuwe exemplaren. Eenvoudiger voor ons, vriendelijker voor de planeet.

Voor meer informatie over HP+ kun je terecht op https://www8.hp.com/be/nl/printers/hp-plus.html.

*Volgens een enquête bij vijfhonderd Belgen, geleid door directresearch.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met HP

www.hp.com

Lees ook:

Trend alert: hul je deze zomer van top tot teen in crochet

Wat zijn de voordelen van rijstwater voor je haar?

De 4 meest voorkomende interieurvragen voor jou beantwoord