Agenda: steun Les Restos du Coeur aan de Belgische kust

Geüpdatet op 28 juli 2021 door Lore Ginneberge
Agenda: steun Les Restos du Coeur aan de Belgische kust

Een uitstapje naar de Belgische kust om een avond in goed gezelschap door te brengen voor het goede doel? Daar zeggen we geen nee tegen.

Het feel goed evenement dat teruggeeft

De heropening van alle horeca heeft zo lang op zich laten wachten, dat we niet weten waar eerst te gaan. Dus waarom dan niet kiezen voor een evenement dat teruggeeft?

Knokke Out Zoute

'Les Allumés du Zoute', een groep vrienden die verbonden zijn door hun liefde voor muziek, organiseren deze zomer een liefdadigheidsconcert voor Les Restos du Coeur in Knokke-Heist, dat plaats zal vinden in de Royal Zoute Tennis Club, één van de mooiste en grootste tennisclubs van Europa. Het beloofd een bijzonder gezellige avond te worden, vol muziek uit verschillende decennia, maar ook met Suarez, de Belgische pop-rock band met muzikant Marc Pinilla, ook bekend als een van de voormalige coaches van The Voice.

Knokke Out Zoute

De opbrengst gaat integraal naar de vereniging Les Restos du Coeur, die zorgt voor voeding, onderwijs en huisvesting voor kansarmen, maar ook naar het Kansenfonds Knokke-Heist, een vzw opgericht in 2017 die strijdt voor meer kansen voor kwetsbare kinderen en jongeren in de gemeente.

Praktische info

Waar: Royal Zoute Tennis Club (Astridlaan 7, 8300 Knokke-Heist)

Wanneer? Vrijdag 20 augustus 2021, om 20u30.

Prijs? €20.00

Koop uw ticket hier