Maasmechelen Village breidt uit met een adidas boetiek en Labellov pop-upshop

Gepubliceerd op 4 juni 2021 door Lore Ginneberge
Maasmechelen Village breidt uit met een adidas boetiek en Labellov pop-upshopMaasmechelen Village

Maasmechelen Village is weer een aantal fashion hotspots rijker! Niet alleen opent adidas er een eerste boetiek, ook het Belgische Labellov houdt er momenteel een pop-upwinkel open met de mooiste vintage vondsten.

Vanaf nu kan je in Maasmechelen Village, één van de 11 dorpen in The Bicester Village Shopping Collection, terecht voor het iconische sport- en lifestylemerk adidas. De boetiek wordt de place to be voor sportliefhebbers, met een brede selectie sneakers, T-shirts, jassen, sweatshirts, leggings en broeken. Fans van de klassiekers zullen in de wolken zijn met de adidas Originals-collecties van het merk: (her)ontdek de tijdloze, witte sneakers of een tracksuit met de drie symbolische strepen aan de zijkant. Ook capsulecollecties en special editions zullen hun weg vinden naar Maasmechelen Village.

adidas
adidas

Daarnaast kan je nog even profiteren van de Labellov pop-upshop, dé Belgische referentie voor vintage designeritems. Nog tot en met 6 juni kan je er op afspraak terecht om je te laten verassen door de exclusieve artikelen of om eigen stuks binnen te brengen voor verkoop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Authentic Luxury (@labellov_luxury)

Afspraak maken bij de exclusieve Labellov-boetiek? Dat kan via de Maasmechelen website. Happy shopping!

LEES OOK: Getest: een duurzame shoppingroute in Brugge