Labellov opent eigen winkel in Antwerpen

Geüpdatet op 23 juli 2018 door Isabelle
Labellov opent eigen winkel in Antwerpen

Nieuw avontuur voor Labellov: het Antwerpse luxe tweedehandsconcept pakt uit met een gloednieuwe showroom en een goed gevulde zomeragenda.

“Tijd om gesloten deuren te openen,” klinkt het bij bezielster Birgit De Jager tijdens een zonnige voormiddag in de gloednieuwe Labellov boetiek slash kantoor slash studio in de Antwerpse Verlatstraat, een paradijs van poederkleuren, beton, designmeubels en uiteraard ook heerlijke vintage van lang en minder lang vervlogen tijden.

Tot voor kort bevond Labellov, een on- en offline shop voor design vintage, zich in een veel bescheidener studio, waar zowel verkopers als klanten op vrijdag of op afspraak terecht konden, maar dat concept werd volledig omgegooid: “We hebben gemerkt hoe belangrijk het is om in alle rust een stuk te komen ontdekken, ook al staat het in detail op onze webshop beschreven. Daarbij willen we ons publiek een totaalbeleving bieden: design, comfort, discretie, inspiratie én een showroom-boetiek die de hele week open is, wat de drempel om binnen te stappen een pak minder hoog maakt.” Weg deurbel en anonieme gevel, hallo imposante etalage met een leger aan porseleinen olifanten die stapels design boeken, handtassen en zijden sjaals vervoeren… We love!

Ook aan het aanbod werd gesleuteld: kwaliteit en authenticiteit zijn altijd de pijlers geweest van Labellov, waar elk stuk zorgvuldig wordt geschat door een team experts, maar de focus ligt vanaf nu op een hoger segment - denk Hermes, Chanel, Delvaux, Louis Vuitton en Lanvin- en op handtassen en accessoires. Er blijft een kledingrek, maar enkel voor de echt unieke stukken.

What else? Onder het motto Vintage Voyage reist Labellov je deze zomer tegemoet. Het label doet dat in samenwerking met Essentiel en zal pop-up shops opzetten in diens winkels in Knokke, Amsterdam, Brussel, Gent en Leuven. Eerste halte wordt Knokke, waar je van 2 tot en met 15 augustus vintage moois kan shoppen of je eigen schatten komen inleveren -maakt meteen budget vrij om een nieuw (al dan niet preloved) exemplaar te scoren!