6 unieke geschenkideeën voor een aanstaande bruid

Gepubliceerd op 6 mei 2021 door Malvine Sevrin en Virginie Dupont
6 unieke geschenkideeën voor een aanstaande bruid© Unsplash

De zintuigen verwennen, een creatieve workshop of een gepersonaliseerde attentie... Hier vind je zes ideeën voor een onvergetelijk cadeau voor een toekomstige bruid.

Bloemenworkshop

Elodie Wilmès - aka @elodielovetralala op Instagram - is weddingplanner, trouwambtenaar, bloemsierkunstenares en smeedster van fantastische plannen. Daarnaast organiseert ze ook bloemenworkshops. Een tof geschenkidee voor een toekomstige bruid. Zo kan ze bijvoorbeeld leren om zelf een bloemenkroon of een mooie corsage te maken voor de grote dag. Het is ook een fijne creatieve activiteit, waarbij de bruid zich samen met haar bruidsmeisjes of "bride gang" zalig kan uitleven!

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par 👩🏼 Elodie Wilmès (@elodielovetralala) le

Een gepersonaliseerd juweel

Bestaat er een mooier symbool voor het huwelijk dan een sieraad? Om deze unieke gebeurtenis pas echt onvergetelijk te maken, kun je de toekomstige bruid een sieraad met extra betekenis schenken. Bij de Belgische juwelenmerken Thea JewelryAroz Jewelry en Mya Bay kun je een datum, voornaam of initialen in een ring, halssnoer, arm- of enkelband laten graveren.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Thea Jewelry (@theajewelry) le

Een wel heel bijzonder parfum

Ken je haar favoriete parfum? Dan kun je haar naam in de flacon laten graveren: een persoonlijk cadeau met bijzondere waarde. Bepaalde parfumeries en parfumhuizen bieden dit soort gepersonaliseerde diensten in hun boetieks aan. Een ander idee dat zeker indruk zal maken: de toekomstige bruid haar eigen persoonlijke parfum laten ontwerpen. Dit originele cadeau zal niet alleen haar zintuigen laten ontwaken, het zal haar ook een uniek en geurig aandenken bezorgen aan de mooiste dag van haar leven.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Natasha | Pixel & Ink London (@pixelandinklondon) le

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par L'antichambre (@lantichambre_perfume) le

Een make-upcursus

We koppelen het nuttige aan het aangename met een private make-upcursus door een echte make-upartiest. De ideale gelegenheid om professionele tips en trucjes op te doen. En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig. Als de toekomstige bruid dat wil, kan ze wat ze heeft geleerd misschien zelfs in de praktijk omzetten en op haar trouwdag zelf haar make-up verzorgen!

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Monica Jane - Beauty Boudoir (@monicajane_beautyboudoir) le

Lekker cocoonen

De ideale remedie tegen de stress die alle voorbereidingen en lastminuteveranderingen met zich meebrengen? Een puur wellnessmoment, perfect om helemaal te ontspannen. Laat de toekomstige bruid enkele uren genieten terwijl ze zich laat verwennen als een echte prinses! In de Brusselse concept store LabelChic kun je terecht voor een gezichtsmassage met Gua Sha, een ultra relaxerende tool die het gezicht bovendien sculpt. Herboriste en aromatherapeute Rachel Essentielle biedt dan weer gelaatsverzorgingen op maat en zintuiglijke massages aan.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par labe\chic (@labelchic_brussels) le

Een DIY-workshop

Nora d'Ursel is gepassioneerd door minimalistische juwelen. Ze heeft een eigen atelier-boetiek, Sample Slow Jewelry, waar ze ook workshops organiseert. Daar kun je je eigen ring in sterlingzilver creëren. Een activiteit om alleen, met twee, met drie of met alle bruidsmeisjes samen van te profiteren! Waversesteenweg 331 - 1040 Etterbeek. Info en reserveringen op sampleslowjewelry.com

Ook een workshop pottenbakken is een creatief idee. De aanstaande bruid kan er een prachtige vaas of een uniek bord of kom maken! Enkele namen: Kim VerbekeCeramic StudioEloise BonnehilSG CeramicAlyssia Belloso van Nectar Brussels of L'Entrepôt.

En wie graag een meer milieuvriendelijke beauty routine wenst, kan in de biologische make-upboetiek  Oh Loulou in Brussel een workshop volgen om haar eigen natuurlijke skincare rituelen of haarmasker te leren maken.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Sample Slow Jewelry (@sampleslowjewelry) le

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Stephania G (@sg_ceramic) le

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Oh Lou Lou ! Cosmetics® (@ohloulou_) le

LEES OOK:

Wat als je je huwelijk moet verzetten?

De mooiste feestelijke make-uplooks om te kopiëren van de sterren

Shopping: deze nieuwe parfums geuren al naar de lente