MUSTHAVE: de Xandres x Recto Verso limited edition sportoutfit

Gepubliceerd op 3 mei 2021 door ELLE België
MUSTHAVE: de Xandres x Recto Verso limited edition sportoutfitXandres x Recto Verso

Xandres gaat een Inspiring Women-samenwerking aan met Belgisch sportmerk Recto Verso. Ontdekt de limited edition t-shirt en legging hieronder.

Elk seizoen kiest Xandres een inpsiring woman uit voor een collab. Dit seizoen wordt het Camille Liebaert, oprichtster van Recto Verso.

De collectie bestaat uit een zwarte, mesh sporttop en een zwarte legging met een unieke typoprint langs de zijkanten. De legging is niet alleen cool, ze stimuleert ook je bloeddoorstroming. Het garen bevat een speciale technologie die lichaamswarmte omzet in infraroodstralen. De stof stimuleert de bloeddoorstroming en heeft een positief effect op de zachtheid van de huid, op je sportprestatie en herstel.

xandres recto verso sportoutfit

De sportoutfit is 100% made in Belgium. Beide merken vinden duurzaamheid een prioriteit en gebruikten daarom een waterzuivering, zonnepanelen en een recyclagesysteem. Camille Liebaert: “Toen Xandres me vroeg voor deze Inspiring Women-samenwerking, was ik heel enthousiast. We zijn allebei trots op het Belgische vakmanschap, we zetten vrouwen centraal en werken hard aan duurzaamheid in alle aspecten van ons merk en bedrijf.”

Naast duurzaam, is de collectie ook inclusief. De maten gaan van XS tot XXL. Want alle vrouwen zouden zich goed moeten kunnen voelen in sportkleding.

Shop de collectie hieronder:

xandres recto verso sportoutfit
Zwarte sporttop, Xandres x Recto verso, €95

Shop hier

 

xandres recto verso sportoutfit
Zwarte legging, Xandres x Recto Verso, €165

Shop hier

Lees ook: Getest: Garmin Venu 2 sporthorloge

Lees ook: Musthave merk: duurzaam active-en loungewear label stronger

(Stagiaire Amber Lacasse)