Hebben: de stijlvolle plantenpotten van D&M Deco

Geüpdatet op 19 maart 2021 door ELLE België
Hebben: de stijlvolle plantenpotten van D&M Deco

Met de lente voor deur houden sommigen een grote voorjaarskuis, terwijl anderen druk bezig zijn met het verpotten van hun favoriete bloemen en planten. De D&M Deco collectie zorgt voor een frisse start.

Het Belgische label D&M Deco heeft bijna dertig jaar ervaring in het ontwerpen van elegante en sobere planten- en bloemenpotten. Met de natuur als grootste inspiratie, gebruiken ze voor hun nieuwe collectie dan ook vooral natuurlijke materialen, denk klei en keramiek, die met authentieke ambacht worden vervaardigd tot tijdloze potten. We nemen je mee door een selectie van hun nieuwe collectie binnen- en buitenpotten.

De kleine CONSTANT

Constant © D&M Deco

De kleine tweeling-pot Constant met zijn vierkante en ronde vormen, geeft een moderne en verfrissende look aan je interieur. Zet hem in je keuken of stal hem op de boekenplank uit als speelse eyecatcher. Een vorm waarmee je kan afwisselen in je huis! De Constant pot is als individueel model en in meerdere maten beschikbaar.

De handgemaakte SHELL

Shell © D&M Deco

In de Shell plantenpot past vrijwel elke grote kamerplant, zoals een pauwenplant (Calathea), Monstera, vioolplant of Alocasia. Mooi én luchtzuiverend. De stijlvolle Shell collectie wordt met veel zorg handgemaakt in het charmante Portugal, en is verkrijgbaar in 6 maten en 3 kleuren: zachtroze, pistache en crème.

De retro BANDEAU

Bandeau © D&M Deco

De Bandeau pot staat voor speelsheid en uniciteit. Het geometrische patroon en de korrelige afwerking zorgen voor een vrolijke sierpot, waarin zowel planten als kleurrijke bloemen hun weg vinden. Met Bandeau haal je dus een portie retro vibes in huis, die je kan afwisselen met twee kleuren: roze en crème.

De allround FRACTURE

Fracture © D&M Deco

Overweeg je om een grote kamerplant in huis te halen? Dan kan de  mooie, eenvoudige Fracture plantenpot wel eens de juiste fit zijn voor jouw volgende groene vriend. De Fracture-serie krijgt elk jaar een nieuw jasje door een afwisseling in kleur en afwerking. Dit jaar? Een pot met een crèmekleurige basis van geglazuurde keramiek, met korrelige blauwgroene details.

De verhoogde FORT

Fort © D&M Deco

Zet je plant op een piëdestal met de leuke plantenpot Fort. Door zijn verhoogd design houd je niet enkel de vloer proper voor plantenlekken, maar creëer je ook nog een spel van hoogte in je ruimte. Leuk om mee te experimenteren!

De moderne MUSH

Mush © D&M Deco

Deze prachtige pot uit gestructureerde klei is ook weer een handgemaakte parel dat past binnen elk interieur. Een pot met een moderne look en tegelijk een vleugje authentieke ambacht, maakt de Mush een favoriet bij vele huishoudens. Planten met een hangend blad, zoals de Philidendron Micans, passen perfect in deze pot.

De weerbestendige BUNDLE

Bundle © D&M Deco

Onze terrassen worden weer wat groener nu we de planten opnieuw kunnen buitenzetten. Ga dit jaar voor kwalitatieve esthetiek met de Bundle serie, en maak een speels geheel met verschillende maten en planten. Een pot gemaakt van stevige vezelsteen, waardoor het bestand is tegen weer en wind.

Het duurzame vogelhuisje HUM

Hum © D&M Deco

Gemaakt van gerecycleerde koffiegruis, is het duurzame vogelhuisje Hum een mooie verwelkoming voor kleine vogels. Met zijn elegante vorm en natuurlijke kleuren past het vogelhuisje in elke tuin, en geef je dankzij het ecologisch design iets terug aan de natuur.

Vind een selectie van de collecties op de webshop van D&M Deco of zoek naar een lokaal verkooppunt.

Door Naomi Ghyssaert.

Lees ook: