Oranjegekte: top 10 Nederlandse hotties

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Oranjegekte: top 10 Nederlandse hotties

NedFeest in Nederland! Na meer dan een eeuw zit er nog eens een man op de troon en dat werd dit weekend uitbundig gevierd op Koningsdag. Oranje –maar vooral mannen- boven! 

Je zou het niet zeggen zo met liters bier, oranje oorlogsverf en onnozele feesthoedjes, maar tussen de toiletwerpkampioenen en vogelpikhelden zitten wel degelijk een paar serieuze hotties. Dit zijn onze heetste Noorderburen:

1/
De Verenigde Staten verwelkomden enkele weken geleden het vierde seizoen van Game of Thrones én de brede schouders van Michiel Huisman in de rol van Daario Naharis. Hallooooo huurling! Drakenkoningin Danny is meteen verkocht, we geven haar geen ongelijk… 12

2/
Van bloederige huurlingen naar primo ballerino’s. Wij liggen aan So You Think You Can Dance jurylid Jan Kooijmans kostbare voeten, alleen al omdat hij ballet extreem viriel doet overkomen. Geen maillot clichés hier, wel een hoop indrukwekkende spieren die je moeiteloos de lucht in tillen. Zweef.

3 4

3/

Enige tijd geleden een internethit: Feuten, een digitale serie over een slagerszoon die het wil maken in een wereld van rijkeluiskindjes en Amsterdamse studentencorpsen. Correctie: een erg aantrekkelijke slagerszoon die het visueel lang niet mis doet in het traditionele corpsuniform (gelkapsel en blazer). Manuel Broekman: bij deze onthouden we die naam.

5

4/

De reden waarom Komt een Vrouw Bij de Dokter dubbel zo hartverscheurend is: ontrouwe echtgenoot Stijn aka Barry Atsma is gewoon te mooi om kwaad op te blijven. Drama drama drama.

6

5/
Donkere lokken, staalblauwe kijkers: de Harry Potter van Nederland heet Benja Bruijning en slijt zijn dagen als appetijtelijke TV-dokter in de ziekenhuisserie Charlie. Een magische combinatie!

8

6/
Ook een leuke combi: looks en humor. Een totaalpakketje dat je bij Otto-Jan Ham vindt, De man komt bij een Belgische zender aan de bak, wat het goede nieuws helemaal compleet maakt voor ons.

7

7/
Feestbeest gezocht? Dan moet je bij Géza Weisz zijn. De acteur klust gretig bij als deejay en event planner en blijkt vooral in die twee laatste uit te munten. Een leuke partner om het nachtleven van onze Noorderburen te verkennen.

9

8/
Uiteraard mag ook een stel welgevormde voetbalbenen niet ontbreken in deze tijden van WK-gekte. Volgens onze Nederlandse collega’s is Ibrahim Afellay dé man –of eerder het lichaam- om deze zomer in de gaten te houden. 10

9/

Oké, hij heeft er ondertussen wat rimpels en een serieus uitdunnende haarlijn bij. Ooit zorgde Daan Schuurmans er echter voor dat onze droomvakantie richting Spaanse discotheken en dansgrage proppers ging. Costa, here we came...

12

10/
Last but not least: Jim Bakkum, een kleine tien jaar geleden doorgebroken dankzij Idols en tegenwoordig een heuse ster in Nederland. De zanger/acteur heeft wat ons betreft iets weg van een hobbit, maar dan in de positieve popster zin van het woord.

11