Binnenkijken: zo ziet Chiara Ferragni’s kantoor van ‘The Blonde Salad’ eruit

Gepubliceerd op 27 januari 2021 door Lore Ginneberge
Binnenkijken: zo ziet Chiara Ferragni’s kantoor van ‘The Blonde Salad’ eruitWestwing

Benieuwd naar de nieuwe look van het kantoor van The Blonde Salad (het bedrijf van ondernemer Chiara Ferragni & co)? Westwing neemt je mee naar de plek in Milaan waar de TBS crew is gevestigd. Opgelet: serieuze office envy verzekerd!

Wat in 2009 begon als een internetblog met mode- en lifestyletips, groeide uit tot een complete website, lifestylemerk én Talent Agency. Influencer en ondernemer Chiara Ferragni bouwde The Blonde Salad (TBS) op van nul en staat nu aan de top van een imperium. En met het uitbreiden van het bedrijf, is ook een grotere werkplek geen overbodige luxe. In het Talent Agency van TBS ontvangen makeup-artiest Manuele Mameli, zusjes Valentina Ferragni, Fransesca Ferragni en mama Marina Di Guardo klanten, houden ze meetings en kunnen ze chillen tussendoor. Dat deze plek flair en glamour moet uitstralen, spreekt voor zich.

Bij de binnenkomst wordt de toon meteen gezet. Een perzikkleurige muur en neonlichten verwelkomen je in de hal van het TBS office.

westwing chiara ferragni
Westwing

De 'Cover Girl' meeting room van The Blonde Salad

Hier draait alles rond de mijlpalen die de leden van TBS bereikt hebben. De muur met magazinecovers spreekt voor zich. Om deze belangrijke ruimte aan te kleden werd gekozen voor zachte, velvet zetels en een imposante marmeren tafel. Vergaderen in stijl dus!

the blonde salad chiara ferragni kantoor binnenkijken
Westwing
chiara ferragni
Westwing

Chiara Ferragni's kantoor

Het kantoor van Chiara Ferragni, de CEO van de TBS Crew, is zowel gezellig als zakelijk. Met een mix van Italiaanse glamour en California cool accenten. De groene kaptafel met lampjes zijn ideaal voor een snelle touch-up voor en na meetings.

interieur kantoor inspiratie
Westwing

Bamboeprints op de muur zorgen voor een hippe en tegelijk rustige vibe. Het grote tapijt geeft het geheel een warme toets.

Chiara ferragni interieur
Westwing

Meer binnenkijkers?