Kerstshopping: 10 cult beauty producten om NU op je wishlist te zetten

Gepubliceerd op 15 december 2020 door Marie Pauwels en ELLE België
Kerstshopping: 10 cult beauty producten om NU op je wishlist te zettenInstagram: @iliabeauty

Ben jij ook zo iemand die nooit weet wat voor kerst te vragen, eens het moment daar is? Deze 10 schoonheidsproducten voor huid, gezicht en haar zijn een goede investering en dus heerlijk om te krijgen en/of geven, of het nu gaat om je buurvrouw, mama, collega, vriendin, zus, nicht of lief!

Ilia - Super Serum Skin Tint SPF30

De Super Serum Skin Tint voegt een vleugje kleur toe aan je gezicht, en is tegelijkertijd een serum die de huid diep hydrateert én zonnebescherming biedt. Say what?! Je hoeft dus geen basis of andere producten aan te brengen vóór of na gebruik, dit wondermiddeltje is je bondgenoot bij uitstek voor dagdagelijks gebruik. De duurzame producten van Ilia wonnen al heel wat awards, dit specifieke product won er dit jaar twee. Van een cult beauty product gesproken!

Leuke extra: ze hebben in totaal 18 verschillende tinten, de juiste kleur vinden kan dus lastig zijn. Maar indien je een selfie stuurt (zonder make-up en in natuurlijk licht) naar findmyshade@iliabeauty.com adviseren Ilia's schoonheidsspecialisten je over welke tint te kiezen.

cult beauty
Ilia Super Serum Skin Tint SPF 30, €49

Shop hier Super Serum Skin Tint

Ole Henriksen - 3 Mega Wonders

De producten van het Deense Ole Henriksen zijn zo goed, dat we onmogelijk slechts eentje kunnen uitkiezen. Deze set bevat de drie best verkochte producten: de Glow2OH Dark Spot Toner (die dit jaar de Glamour award voor beste toner won), het Banana Bright Vitamin C Serum, een van dé grootste cult producten in beautyland én de C-Rush Brightening Gel Crème, een krachtige moisturizer. Na slechts enkele dagen gebruik, zien gebruikers duidelijke resultaten aan het gelaat: de huid is stralender, jonger en egaler.

cult beauty producten kerst
Ole Henriksen 3 Mega Wonders, €61

Shop hier 3 Mega Wonders

 

Dior - Addict Lip Maximizer

Deze iconische lipgloss is een lip plumper die volume geeft, verzorgt en doet glanzen. Dankzij de acht verschillende tinten is er voor elk wat wils. Dit lipproduct is een must-have voor je lippen, het hele jaar door.

cult beauty producten
Dior Addict Lip Maximizer Lipgloss, €36,90

Shop hier Dior lipgloss

Drunk Elephant - Make-Up Melting Butter Cleanser

Anno 2020 is er op het wijde web heel wat informatie over huidverzorging te vinden. Als je je huiswerk goed gedaan hebt, weet je vast wel dat dubbel reinigen een absolute must is. Deze balsem zorgt ervoor dat make-up en zonnecrème volledig oplossen, zonder ook maar een greintje vuil achter te laten. De olie verandert in een melk-achtige textuur zodra hij in contact komt met water. Perfect als eerste stap in je dubbelreinigingsproces. Deze cleanser won in totaal al vier awards.

cult beauty producten
Drunk Elephant, Makeup Melting Butter Cleanser, €28

Shop hier Drunk Elephant

Rainpharma - Dedicated Face Wash

Het Belgische Rainpharma bestaat al een poosje, maar krijgt de laatste jaren steeds meer lof over de verzorgingsproducten voor huid en lichaam die 100% van natuurlijke oorsprong zijn. De Dedicated Face Wash op basis van kokosnoot zorgt ervoor dat je gezicht brandschoon, gehydrateerd en zijdezacht is na gebruik: je zal nooit meer een andere gezichtsreiniger willen.

cult beauty producten kerst
Rainpharma Dedicated Face Wash, €38,95

Shop hier Dedicated Face Wash

 

Gisou - Honey Infused Hair Oil

Toegegeven, het prijskaartje is niet min, maar deze haarolie doet echt wat 'ie belooft: frizz verminderen en je lokken doen glanzen. Gisou is het merk van Nederlandse influencer en onderneemster Negin Mirsalehi, die de honing voor haar producten uit de bijentuin van haar papa haalt.

cult beauty producten kerst
Gisou Honey Infused Hair Oil, €77

Shop hier Gisou haarolie

Lancôme - Hypnôse Buildable Volume Mascara

Klassieker zijn klassiekers voor een reden. Zoals deze Hypnôse mascara van Lancôme, die in vier verschillende varianten bestaat (drama, doll eyes en classic). Wij zijn fan van deze versie, omdat 'ie je wimpers er erg lang en natuurlijk laat uitzien, zonder te klonteren en aan elkaar te plakken. Maar, wil je bijvoorbeeld een meer dramatisch effect, voor 's avonds? Dat kan ook.  Dankzij de moduleerbare formule kan je makkelijk meerdere lagen aanbrengen, tot het gewenste effect is bereikt.

cult beauty producten
Lancôme Hypnôse Volume à Porter, €32,5

Shop hier Lancôme mascara

Peter Thomas Roth - Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Peel Pads

Peter Thomas Roth krijgt er in de beautywereld steeds meer fans bij. Deze exfoliërende pads zijn duidelijk een favoriet, ze bevatten een cocktail van ingrediënten die wonderen doen voor je huid: ze verkleinen zichtbare poriën, een oneven huidtoon, fijne lijntjes en rimpels.

cult beauty producten kerst
Peter Thomas Roth Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Peel Pads, €50 (60 pads)

Shop hier exfoliërende pads

Tarte - Shape Tape Concealer

Mensen die geregeld naar make-up tutorials kijken, kennen dit product vást wel: het is de nummer één concealer in Amerika en wordt wereldwijd geprezen. Het merk Tarte is al 20 jaar cruelty free én inclusief, deze concealer bestaat in meer dan 35 tinten.

cult beauty producten kerst
Tarte Shape Tape Concealer, €27

Shop hier Tarte concealer

Ecooking - Super Serum

Het Deense, natuurlijke Ecooking doopte dit wondermiddel terecht Super Serum: het zorgt ervoor dat je huid ontzettend zacht aanvoelt, gehydrateerd wordt én het vermindert rimpels. Het flesje mag dan klein zijn, maar a little goes a long way. Wil je silky soft skin, dan is dit serum écht iets voor jou.

cult beauty producten kerst
Ecooking Super Serum, €54.50

Shop hier Ecooking Serum