Maasmechelen Village brengt de shopping experience bij je thuis

Gepubliceerd op 26 november 2020 door Lore Ginneberge
Maasmechelen Village brengt de shopping experience bij je thuisImaxtree

Op zoek naar kerstcadeautjes of de beste Black Friday-deals? Maasmechelen Village mag dan niet open zijn, het winkeldorp brengt z'n shopping experience tot in jouw woonkamer.

Je favoriete merken bij je thuis

Ondanks de maatregelen wil Maasmechelen Village zijn persoonlijke service kunnen blijven bieden. Daarom pakt het bekende modedorp uit met een Virtual Shopping-dienst. Concreet betekent dit dat er
via de officiële website van de Village home delivery en reserve & collect wordt aangeboden. Woon je in de buurt van het dorp of wil je er de kerstsfeer opsnuiven? Dan kun je kiezen voor het afhalen van je aankopen. Na het selecteren van een boetiek word je virtueel begeleid in je keuze en haal je je lievelingsitems rechtstreeks op bij de boetieks in Maasmechelen Village, op een veilige en comfortabele manier.

Ook zonder je huis te verlaten kun je genieten van de Maasmechelen-merken. Neem contact op met jouw favoriete boetiek en plan een virtueel shopping moment in. Je aankopen worden nadien netjes thuis bezorgd. Kan het nog makkelijker?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maasmechelen Village (@mmvillage)

Black Friday in Maasmechelen Village

De boetieks die deelnemen aan de Virtual Shopping-service hebben nog meer goed nieuws! Bovenop de gebruikelijke kortingen vallen er tijdens de week van Black Friday deals tot wel -70% te rapen. Afspraak op de website om de beste cadeautjes (voor jezelf) te scoren.

LEES OOK: