Hebben: de luxueuze kaars van Cire Trudon x Balmain bij Senteurs D’Allieurs

Geüpdatet op 17 december 2020 door Lore Ginneberge
Hebben: de luxueuze kaars van Cire Trudon x Balmain bij Senteurs D’Allieurs

Samenwerkingen in de parfumwereld zijn zeldzaam, maar als er al eentje plaatsvindt is die doorgaans to die for. Zo ook de collab tussen modehuis Balmain en de luxueuze kaarsenfabricant Cire Trudon, nu al ons favoriete deco object voor het najaar.

Soms is een collab tussen twee merken zo vanzelfsprekend dat het eindproduct de som van beide overstijgt. Dit is het geval voor Balmain en Trudon, allebei Franse huizen met een liefde voor verfijnde luxe. Olivier Rousteing van Balmain gebruikte al jaren de kaarsen van Cire Trudon in zijn atelier en in de boetieks, dus een samenwerking was onvermijdelijk. De twee huizen brachten hun DNA samen tot één limited edition-geurkaars waarop beide logo's bijna versmelten.

Een mysterieuze geurkaars

De geur is exclusief ontworpen door de neuzen van Cire Trudon voor deze speciale editie. De noten doen denken aan de vrouwelijke, soms gewaagde creaties van Olivier Rousteing voor Balmain: de intense geur van leder, cederhout en tabak worden vergezeld van een mysterieuze zwarte roos. Het geheel is zwoel, gelaagd en elegant.

cire trudon balmain geurkaars
De samenwerking tussen Olivier Rousteing en Cire Trudon © pers

Ook de houder van de kaars is op custom-made voor deze geur. De zwarte basis van het glas wordt versierd met echt bladgoud en het grote logo van beide huizen als eyecatcher.

Balmain x Trudon: exclusief bij Senteurs D'Ailleurs

De geurkaars is in België exclusief verkrijgbaar bij parfumerie Senteurs D'Ailleurs in Brussel, waar je 'm in het echt kan bewonderen en testen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de kaars online te bestellen via de vernieuwde webshop.

balmain cire trudon
Balmain x Trudon, €110

Shop hier

En aangezien het om een limited edition-product gaat houden wij alvast onze cadeautjeslijst in het achterhoofd, want geef toe, zo'n gouden geurkaars staat prachtig onder de kerstboom...

LEES OOK: 8 zwoele parfums voor de herfst