Wishlist: de nieuwste City Candles van Diptyque

Geüpdatet op 17 december 2020 door Marie Pauwels en ELLE België
Wishlist: de nieuwste City Candles van DiptyqueDiptyque

Net als vorig jaar brengt Diptyque een reeks City Candles uit, dit keer in een nieuw jasje en exclusief verkrijgbaar van 17 tot 23 september. Wij zetten deze kaarsen, die niet alleen bestselling maar ook best smelling zijn, rechtstreeks op onze wishlist.

De begeerde City Candles kregen de namen Tokyo, Berlin, Beverly Hills, Shanghai, Paris, London, New York, Hong Kong en Miami. Met elk hun eigen geur die aansluit bij de vibe van iedere stad, zijn deze kaarsen de ideale metgezel voor een avondje hangen in de zetel. Van lavendel en munt tot citroen en honing,  de kaarsen van Diptyque staan bekend om hun originele geurencombinaties, die je instant zen maken. Normaal gesproken zijn de City Candles enkel verkrijgbaar in de respectievelijke stad, maar dankzij COVID zullen we ze dit jaar ook online kunnen verkrijgen, al is het slechts voor een zeer beperkte periode. Kruis 17 tot 23 september alvast aan in je agenda. Voor één luxekaars tel je zo'n €60 neer, een hele duit, maar net niet zo duur als een vliegticket naar Shanghai.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door diptyque (@diptyque) op

Hoewel het luxemerk uit Parijs al meer dan 60 jaar bestaat, is het de laatste jaren uitgegroeid tot een populair accent (sterker nog, een cultobject) voor huiskamers over de hele wereld. De iconische kaarsen versieren badkamerkastjes, salontafels en Instagramfoto's bij de vleet en stralen klasse uit. Maar zijn ze niet alleen een lust voor het oog, ze ruiken ook fantastisch - het is het perfecte geschenk voor je geliefden, of gewoon voor jezelf. Naast kaarsen, vind je op de website van Diptyque ook huisparfums en -diffusers, lichaam- en gezichtsverzorging, parfums en verschillende soorten zeep.

Lees ook:
Deco DIY: zo maak je een statement piece voor je interieur
Deco: dit wordt de trendkleur voor je interieur