Trend Alert: Deze herfst is understated glamour helemaal en vogue

Geüpdatet op 14 september 2020 door ELLE Partner
Trend Alert: Deze herfst is understated glamour helemaal en vogueELLE x de Bijenkorf

Glamour is back! De onopvallende normcore look ligt al een tijdje achter ons en ook de alomtegenwoordige athleisure en streetwear trends lopen op hun laatste benen. Op de catwalk zagen we vorige seizoenen al een terugkeer naar meer elegante en verfijnde silhouetten en deze herfst en winter breekt deze stijlvolle trend helemaal door. Al staat glamour dit keer niet voor kitscherige eigthies bling maar kiezen de ontwerpers voor gesofisticeerde texturen, een verzadigd kleurenpalet en schitterend afgewerkte details.

1. Eye catching jassen

Een absolute must wanneer de temperaturen een flinke duik nemen en het buiten guur en kil wordt: een eye catching winterjas. Dit seizoen is er voor elk wat wils. Wie het graag goed warm heeft, kiest voor gewatteerde winterjassen in metallic, panterprint of teddy. Eerder fan van een elegante look? Een wollen mantel houdt je niet alleen lekker warm, maar ziet er ook ongelofelijk chic uit. Leren jassen zijn dan weer perfect voor de stoere rock chicks onder ons. En zit er een Belgische regenbui aan te komen, dan trotseer je die in stijl met een van deze ab fab regenjassen!

2. Ultravrouwelijke jurken

De laatste maanden van 2020 beloven ultravrouwelijk te worden met een waaier aan kleedjes en maxi-jurken in chic satijn, extravagante veren en rijk jacquard. Getailleerde silhouetten geven je gegarandeerd een figuur om van te dromen.

3. Chique enkellaarsjes en bijzondere sneakers

In onze schoenenkast vind je deze herfst nog altijd sneakers, maar dan wel exemplaren met geraffineerde details en leren accenten. Laarzen in lakleer of met een bijzondere structuur staan dan weer prachtig onder de alomtegenwoordige seventies maxi-jurk.

Dit artikel kwam to stand in rauwe samenwerking met de Bijenkorf.
www.debijenkorf.nl

Lees ook:
Staycation: ontdek de allereerste drive-in concerten in Brussel
Win een exclusieve designer XXL strandhanddoek met Magnum!
Deco: dit wordt dé trendkleur voor in je interieur