Nieuw in Anwerpen: Lakstore

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Nieuw in Anwerpen: Lakstore

20140417_171943

Vorige week opende de allereerste Lakstore de deuren in Antwerpen.

Het ultieme bewijs dat nagels nog wel degelijk 'big business' zijn? De opening van de allereerste Lakstore, een gezellige shop/bar/nagelsalon waar je met je vriendinnen aan de bubbels zit terwijl je nagels onder handen genomen worden.

Lakstore is het unieke concept van nagellakmerken O.P.I en Faby. De ene een gevestigde waarde in de wereld van de nagelopsmuk, de andere een gloednieuw, door twee broers opgericht Italiaans merk dat sinds kort in ons land verkrijgbaar is.

ELLE.be ging tijdens de openingsavond een kijkje nemen in de Lakstore en wandelde lichtjes tipsy en met tien netjes gelakte nageltjes weer buiten. Dat is het concept van Lakstore: met je vriendinnen een glaasje drinken terwijl de nagelspecialiste je nagels van een feestelijk kleurtje voorziet. In de pedicureruimte kunnen ook je voeten een opkikker krijgen. Kwestie van later op de avond extra goed te kunnen gaan stappen.

Uiteraard kan er in de ruime Lakstore ook geshopt worden. Zowel het volledige assortiment nagellakjes (én verzorgingsproducten!) van O.P.I en Faby zijn er te koop.

Verder biedt Lakstore ook een waaier aan workshops aan en is deze nieuwe hotspot de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeestje of verjaardagsparty.

LAKSTORE: De Burburestraat 2A, 2000 Antwerpen, 03 257 37 07

OPENINGSUREN:
dinsdag en woensdag van 10h30 tot 19h00
donderdag 13h00 tot 22h00
vrijdag 11h00 tot 19h30
zaterdag 10h00 tot 18h30
Zondag en maandag gesloten.